Majka i ćerka su TRUDNE u isto vreme: "Ljudima je NEPRIRODNO i čudno kad nas VIDE, a nama je DIVNO"

Vesti 23.11.2022 18:00 0

Prisila je objavila svoju trudnoću u avgustu. Ona i njena majka bile su u kolima, a Prisila ju je tada obavestila da će za osam meseci postati majka

Majka i ćerka su TRUDNE u isto vreme: "Ljudima je NEPRIRODNO i čudno kad nas VIDE, a nama je DIVNO"

Printscreen/TikTok

Žena je uzvratila hejterima nakon što su joj ostavili komentare na društvenim mrežama rekavši da je veoma čudno i neprirodno da ona i njena majka budu trudne u isto vreme. Prisila je na Tik Toku podelila snimak sebe i svoje mame, na kojem su obe u uskim haljinama i pokazuju trudničke stomačiće.

Na snimku je pisalo: "Ti i tvoja mama ste trudne u isto vreme? To je tako čudno", pozivajući se na gadne komentare koje su dobijali, a na snimku su majka i ćerka pevale i radovale se. Čini se i da je Prisilina majka duže trudna od svoje ćerke jer je njen stomak vidljivo veći.

U opisu snimka su napisali da im je ova situacija odlična, ali su se korisnici koji su pogledali snimak ipak uglavnom složili da je to neobično. - Ovo je tako čudno - napisao je jedan korisnik. - Deca će biti jako zbunjena - dodao je drugi.

 

Međutim, nisu svi bili istog mišljenja, pa su neki napisali da im je to zapravo lepo. „Moje mama i baka su bile trudne u isto vreme i to je tako slatko“, glasio je jedan komentar, dok je drugi glasio: „Zatrudnela sam deset nedelja pre mame i mislim da je to divno. Naša deca će odrastati zajedno“.
 

Komentari (0)
Loading