"Predebela si za ovo mesto": Julijani OTKAZALI LET nakon što su videli da ima višak kilograma!

Vesti 05.12.2022 10:50 0

"Bodypositivity" influenserka je trentuno u Libanu jer joj aviokompanija ne dopušta let, zbog njene kilaže

"Predebela si za ovo mesto": Julijani OTKAZALI LET nakon što su videli da ima višak kilograma!

Printscreen/Instagram

Prema mišljenju osoblja iz aviokompanije, Julijana je predebela za ekonomsku fotelju. Ponoženje sa kojim se Brazilka ne želi pomiriti i stoga svoje razočarenje deli sa svojim  160.000 pratioca. 

 

 

U svojim objavama, Juliana izveštava da nije imala problema u ekonomskoj klasi na dolaznom letu "Air Francea". Međutim, na povratnom letu drugog prevoznika došlo je do pogrdnog skandala u vezi njenog tela.

Zapravo je samo htela otputovati kući, svojoj porodici, ali nisu imali razumevanja. Njenoj majci su napisali da nije dobrodošla je je "visoka" i da je potrebno da se rezerviše poslovno ili prvoklsno mesto. 

 

 

Svi pristoji zahtevi koje je Julijana predložila su odbijeni pa čak je i isterana sa aerodroma jer je celokupnu situaciju snimala.

- Bila sam izuzetno ponižena pred svima samo zato što sam DEBELA! Šteta da tvrtka kao što je Katar dopušta ovakvu diskriminaciju ljudi! DEBELA sam, ali sam i dalje kao i svi. Nije fer da kupim svoju kartu, a onda me ponižavaju, prete mi i sprečavaju leteti - napisala je ona. 

 

 

- Koliko je to apsurdno, molim te? Sve ću podeliti i naći neki način da ti na neki način pomognem - nude podršku mnogi. 

- Zahvaljujem vam od srca za svu ljubav i svu borbu za pravedniji svet bez #predrasuda i #agrofobije. Samo nastavkom deljenje ovakvih priča možemo nešto promeniti. 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading