Baka Milina ponovo pravi SKANDALE: Svi znaju za njenog DEČKA tinejdžera, ali sad su zaista PREŠLI GRANICU

Vesti 10.12.2022 11:14 0

Milina Gata (76) i Đuzepe D'Ana (19) ponovo su uspeli da prevare milione širom sveta.

Baka Milina ponovo pravi SKANDALE: Svi znaju za njenog DEČKA tinejdžera, ali sad su zaista PREŠLI GRANICU

Printscreen/TikTok


Naime, pre neki dan su objavili da čekaju bebu, a snimak otkrivanja pola deteta prikupio je neverovatnih 88 miliona pregleda na TikToku. Na ovoj informaciji su nastavili da insistiraju i na naknadnim objavljenim snimcima, a zahvaljujući tome ponovo su postali senzacija na internetu, nakon što su mnogi pričali o njima i u maju, kada su objavili fotografiju na kojoj ju je on navodno zaprosio.

Mnogi su pali na priču o bebi, ovih dana su to preneli i neki svetski mediji, pa su zaboravili da je prava veza Mila i Đuzepea odavno razotkrivena.

@milina_gatta

It’s a girl 💝

♬ Halo - Beyoncé


Milina Gata (pravo ime Karmela) i Đuzepe D'Ana su zapravo baka i unuk i žive u gradu Tore Anuncijata koji se nalazi na Napuljskom zalivu. Ovako se šale i okupljaju fanove na TikToku, a ovaj najnoviji video im je pomogao da dođu do impresivnih 1,3 miliona pratilaca. Naravno, neće svima nama ovakva zafrkancija biti ukusna i prihvatljiva, ali čini se da Milina i Đuzepe neće odustati od škakljivog scenarija sve dok im to pomaže da steknu popularnost. „Karmela je udovica i trudim se da joj posvetim svu pažnju pošto je moj deda otišao, naravno, u ulozi unuka.


"Čak i poljupci koje možete da vidite su samo znaci naklonosti uobičajeni u ovom delu sveta među rođacima, ništa više od toga“, objasnio je tada Đuzepe italijanskim medijima.
 

 

Komentari (0)
Loading