Melani je mislila da ima LAJMSKU bolest: Ali ono šta su pronašli u njenom telu je ŠOKIRALO sve prisutne

Vesti 27.12.2022 17:00 0

Melani Galeaz je 22-godišnjakinja koja je nedavno podelila svoju traumatičnu priču na TikTok-u

Melani je mislila da ima LAJMSKU bolest: Ali ono šta su pronašli u njenom telu je ŠOKIRALO sve prisutne

Printscreen/TikTok

Ona je ispričala kako je, kada je bila tinejdžerka, mislila da ima lajmsku bolest. Međutim, ispostavilo se da je istina sasvim drugačija...

Ova 22-godišnja tiktokerka opisala je da ju je ugrizao krpelj kada je imala 14 godina. Posle nekog vremena počela je da se oseća sve gore i gore. U to vreme je mislila da ispunjava kriterijume za lajmsku bolest. Doktor joj je dao lekove koji su pomogli da se neprijatni simptomi ublaže.

Tampon je bio zaglavljen u telu tinejdžerke. Razlagao se, izazivajući infekciju

Melani se osećala "u redu" naredne 2 godine, iako njeni ginekološki simptomi nisu nestali. Kao 14-godišnjakinja, stidela se da o njima detaljno ispriča svom lekaru, pa ih je ignorisala i mislila da je za to kriva lajmska bolest.

Dve godine nakon ujeda krpelja, devojčica je i dalje imala ginekološke bolove. Bili su sve intenzivniji i neprijatniji. Njena intimna zona je u velikoj meri stradala, pa je odlučila da poseti ginekologa.

Teško je poverovati u ono što joj je ginekolog rekao. Ispostavilo se da je dve godine, od kada je devojčica osetila neprijatne simptome, tampon ostao zaglavljen ispod njenog grlića materice .

Ginekolog je tinejdžerki objasnio da je tampon zaglavljen u njoj i da je tamo bio dovoljno dugo da izazove neprijatne i opasne simptome. Tampon se polako raspadao u njenom telu i izazivao infekcije.

BONUS VIDEO

 
Komentari (0)
Loading