Planirao sam da oženim svoju devojku: Saznao sam kojim poslom se bavila i sad se dvoumim

Vesti 12.01.2023 13:28 0

Kada su se upoznali uopšte nije pričala o svojoj prošlosti

muškarac

Shutterstock

Imam 37 godina, devojka je pet godina mlađa od mene. Planirao sam da je zaprosim, ​​a onda sam saznao nešto o njoj što me je potpuno zbunilo i povredilo. Naime, njen bivši me je kontaktirao preko Fejsbuka i poslao mi link na stranicu. Bio je to porno sajt, a moja devojka je bila glumica u filmu“, napisao je čovek psihoterapeutkinji i kolumnisti The Sun.

„Devojka me je i ranije upozoravala na njega, rekla mi je da je problematičan i znao sam da to radi iz osvete, ali ona je ipak bila u tom filmu. Suočio sam je sa istinom i ona je sve priznala, ali me molila da ne gledam te filmove jer želi da ostavi taj deo svog života iza sebe“.

Rekla mu je da je ušla u taj krug i da se boji da neće moći ništa drugo da radi. Ipak, odlučila je da je dosta i da mora da promeni svoj život. Preselila se u drugi grad i prekinula svaki kontakt.

"Sada razumem zašto nije želela mnogo da priča o svom prethodnom životu kada smo se upoznali. Gledao sam sve filmove i osećam se užasno, ne mogu to da izbacim iz glave. Šta da radim?"

" Psihoterapeutkinja Deidre mu je rekao da je normalno da mu ove scene prolaze kroz glavu, ali je njegova devojka odlučila da se promeni, ostavila je to iza sebe i pristala na vezu sa njim. "Još uvek možete imati srećnu budućnost o kojoj ste sanjali i pre ovog saznanja. Morate prihvatiti njenu prošlost."

Komentari (0)
Loading