Ima 23 godine, a zarobljena je u telu osmogodišnje devojčice: "Moji roditelji misle da mogu da izlazim samo sa nakazama, a ja sam uspela da pronađem najslađeg frajera"

Vesti 20.01.2023 18:05 0

23-godišnja žena zarobljena u telu osmogodišnjakinje konačno je pronašla muškarca nakon što je mislila da nikad neće biti srećna u ljubavi

Ima 23 godine, a zarobljena je u telu osmogodišnje devojčice: "Moji roditelji misle da mogu da izlazim samo sa nakazama, a ja sam uspela da pronađem najslađeg frajera"

Printscreen/TikTok

Mlada žena je visoka samo 90 centimetara ima samo 22 kilograma  zbog neželjenog efekta lečenja raka mozga koji je imala kada je bila mlađa.

U TLC dokumentarcu, "Ja sam Šona Rej", Šona je otkrila da su njeni roditelji bili zabrinuti da će privući problematične ljude.

"Privlačim nakaradne i idiote. Strašno je izlagati se na taj način, ali morate da uložite određeni rizik da biste dobili sreću", dodala je Šona.

U trejleru za emisiju, ona objašnjava: „Kada biste me pogledali, pomislili biste da sam samo normalna devojčica, koja radi normalne stvari za devojčice sa svojom zabavnom, ludom porodicom.

 


Dodajući: "Ali istina je da ja nisam mala devojčica. Ja sam žena, 23-godišnja žena zaglavljena u telu osmogodišnjakinje."

 

 

Emisija otkriva probleme sa kojima se Šona suočava pokušavajući da živi život kao normalna 23-godišnjakinja. Vidimo recimo kako je Šona odbijena iz bara kada je barmen rekao „ne služimo decu“, a pitali su je i koliko ima godina kada je pokušavala da se tetovira, pa čak je i ispitivana o njenim godinama kada pokušava da se prijavi za Teretanu.

Ali sada, 23-godišnjakinja je pronašla ljubav sa svojim partnerom Denom Svigartom (26), putnikom iz Velsa.

Rekla je: „Den i ja smo se upoznali preko društvenih medija, i razgovarali smo nekoliko meseci. On tako često putuje, svuda ide.”

 

Ali na početku nije bilo jasno da li Den okušava sreću sa Šonom ili njenom 18-godišnjom polusestrom Rajli.


Posetio je sestre u njihovom rodnom gradu, Long Ajlendu u Njujorku i proveli su dan u akvarijumu. „Rajli i ja smo oboje bili veoma uznemireni jer nismo znali šta on želi“, priznala je Šona. „Takođe je opušteno razgovarao sa nama, tako da nismo znale ko ga interesuje“.

Sledeći put kada je Den došao da poseti Šonu, došao je u njenu kuću da napravi suši rolnice. Mlada žena ga je upoznala sa svojom majkom i očuhom, Peti i Markom Šrankelom i u početku nije bila sigurna da želi da bude sa njim, a onda se postepeno razvila ljubav.

Komentari (0)
Loading