Sama se ofarbala, pa doživela užas: "Lice mi je oteklo, niko nije mogao da me prepozna"

Vesti 04.05.2023 16:20 0

Majka troje dece ostala je užasnuta nakon što joj je celo lice oteklo od farbanja kose kod kuće

Sama se ofarbala, pa doživela užas: "Lice mi je oteklo, niko nije mogao da me prepozna"

Shutterstock

Teneal, iz Ajdaha u SAD, odlučila je da uštedi novac farbajući kosu kod kuće, ali stvari su krenule naopako kada je primetila crveni osip na potiljku.

Sama se ofarbala, pa doživela užas:

Printscreen/TikTok

 

Majka troje dece otišla je u bolnicu kada je njeno stanje počelo da se pogoršava dva dana nakon nanošenja farbe za kosu, prenosi The Sun. Tenealino celo lice je počelo da otiče, zbog čega je danima izgledala neprepoznatljivo. Kasnije te nedelje, stvari su nastavile da se pogoršavaju, uprkos odlasku u bolnicu i korišćenju EpiPen-a, kao i uzimanja drugih lekova za reakciju.


Na svu sreću, mama je videla smešnu stranu stvari i odlučila da podeli snimak svog neuspeha na TikTok-u gde je snimak brzo postao viralan, prikupivši 17,8 miliona pregleda. Na kraju su stvari počele da izgledaju normalnije, iako je i dalje imala otekline i natečenost ispod očiju. Odlučila je da svoje pratioce na društvenoj mreži obavesti o napretku lečenja: "Mnogo mi je bolje, još uvek imam osip na vratu! Neverovatno je videti razliku od samog početka."
Sama se ofarbala, pa doživela užas:

Printscreen/TikTok

 

Na sreću, reakcija nije bila bolna, već "samo neprijatna" za mamu. Nakon što su stvari počele da se poboljšavaju, upozorila je one koji žele da farbaju kosu kod kuće da uvek prvo urade test na alergiju. "Samo sam pokušavala da proširim svest o alergijskoj reakciji koja bi mogla da se desi sa farbanjem kose. Pokušala sam da nađem malo humora u ovome. Hvala svima na lepim željama", rekla je ona. I uprkos tome što voli njene sveže, sjajne lokne, Teneal je priznala da ne vredi da izgleda kao vanzemaljac nedelju dana.


Pratioce je ovakva reakcija ostavila u neverici, a neki su priznali da su i sami doživeli nešto slično. Jedan je rekao: „Želeo bih da počnem tako što bih rekao da mi je drago da si dobro, ali ću završiti sa ovim: To je scena u frižideru Drop Dead Fred.“ Drugi je prokomentarisao: „Oh, bukvalno sada prolazim kroz ovo, oči su mi natečene i izgledam kao Megamind“. Konačno, javio se i frizer koji je rekao da je jako važno da se svakoj mušteriji uradi alergo-test jer se nikada ne zna kako će osoba odreagovati.
 
Komentari (0)
Loading