Iako su raskinuli, na odmor su morali da idu zajedno: Ovako je izgledalo putovanje nekadašnjeg para

Vesti 14.02.2023 08:33 0

Devojka i njen bivši dečko postali su viralni na TikToku nakon što su otkrili da su otišli ​​na put na Bali, u Indoneziji, uprkos tome što su raskinuli pre sedam meseci.

Iako su raskinuli, na odmor su morali da idu zajedno: Ovako je izgledalo putovanje nekadašnjeg para

Shutterstock

Prema TikTokerki Mimi, dvojac je krenuo na put zajedno jer su "oboje bili previše tvrdoglavi" da odustanu od nepovratnog odmora.

- Kada ste rezervisali bespovratno putovanje na Bali godinu dana unapred, ali ste otkazali pre 7 meseci - stoji u tekstu prvog od nekoliko video zapisa koji dokumentuju odmor, kako piše NY Post.

TikTok, koji je objavljen pre nedelju dana, sada ima skoro 37,5 miliona pregleda, a korisnici su oduševljeni njihovom pričom.

 

@documentwithmi The game of footsies was interesting 🫣 #tiktoxic #iwantarefund ♬ original sound - deffonotcami

 


- Gledam tiktok video ovde, a oni žive u romantičnoj komediji - našalio se jedan korisnik.

„Oboje ste otišli ​​pa to nešto govori“, prokomentarisao je drugi korisnik, dok je treći dodao: „Bićete u braku kada se vratite“. U sledećem videu, Tiktokerka je pokazao vilu u kojoj su boravili ona i njen bivši dečko Vairua.

- Stigli smo na Bali i postoji samo jedan problem. Naša prelepa vila ima samo jednu spavaću sobu. Dakle, spavaš na kauču“, nastavila je Mimi, pokazujući na svog bivšeg dečka koji je izgledao nezadovoljno zbog toga. Zatim ustane, ode do premalog kauča i legne na njega.

 

 

 

@documentwithmi

Day 2. Still on the couch and an argument a day keeps the feelings away x ♬ Gangsta Boo - Ice Spice & Lil Tjay

 


Na snimku se takođe vidi i bazen vile i prelep krevet sa baldahinom u kome je Mimi navodno spavala bez svog bivšeg. Nekoliko komentatora izrazilo je skepticizam da će bivša spavati na kauču, tvrdeći da su "gledali ovaj film ranije". Mnogi Mimini putopisni vlogovi prikazuju bivše partnere kako se druže na motorima, zajedno vežbaju u teretani i čak dele krevet dok gledaju vile na Baliju. Video je naveo nekoliko ljudi da se zapitaju kada će par objaviti veridbu - nešto što je Mimi rekla da se nikada neće dogoditi.
 

 

 

Komentari (0)
Loading