Ima 32 godine i nikad se nije poljubila: "Mislila sam da će me muškarci proganjati, to se nikada nije desilo"

Vesti 15.02.2023 09:34 0

Alora Kembel je još od detinjstva zamišljala "gospodina pravog" koji će uleteti u njen život i oboriti je s nogu, baš kao što se dešava u romantičnim filmovima

Ima 32 godine i nikad se nije poljubila: "Mislila sam da će me muškarci proganjati, to se nikada nije desilo"

Printscreen/Instagram

Ali pošto je napunila 32 godine, a da se nikada nije poljubila ili izašla na sastanak, shvatila je da njen pristup romantici očigledno ne funkcioniše.

Uvek je očekivala da će je muškarci proganjati – ali to se nikada nije dogodilo. Ali Allora insistira da je nije sramota i sada želi da preuzme stvari u svoje ruke. Ona je sebi postavila cilj da u januaru ove godine ide na sastanke mesec dana. Pošto je osetila da „zaostaje za očekivanjima zabavljanja u društvu“, sada je bila na četiri sastanka i konačno je doživela poljubac – opisujući trenutak kao „sladak“.

Alora, marketinški stručnjak iz Ročestera u Njujorku, kaže: „Imam 32 godine i nikada se nisam poljubila niti bila na sastanku do prošlog meseca. „Pretpostavila sam da žene treba da budu juriti ili će se desiti neka vrsta slatkog susreta. Ali to mi se nikada nije desilo. "Mislila sam da mora da nešto nije u redu sa mnom." Priznaje da je prošla skoro dve decenije bez ijednog sastanka nakon što je "izgubila poverenje u ljubav" koja je bila neuzvraćena u njenim ranim dvadesetim.



„Umesto da preuzmem stvari u svoje ruke, samo sam uložila svu svoju energiju u svoju karijeru i putovanja“, objašnjava ona. „Osećala sam se kao da sam izgubila 15 godina. Alora priznaje da je odrasla očekujući da će nekoga upoznati ili da će joj se momci udvarati. Ona kaže: „Bila sam osakaćena rodnom ulogom. Princ princezi. „Kada se to nije dogodilo, mnogo sam nagađala. Pitao bih se - 'jesam li dovoljno dobra?' 

Alora je shvatila da mora nešto da uradi jer je silno želela da ima nekoga pored sebe.

"Moj cilj je bio samo da izađem na sastanke i da se osećam dovoljno opušteno." Kaže da nije očekivala ništa, ali je završila u vezi sa momkom - i trenutno su bili na četiri sastanka. „Bila sam prestravljena nakon prvog sastanka. Pevala sam 'Imam samopouzdanje' iz Sound of Music tokom čitave moje vožnje“, kaže ona. „Bilo je tako kul. „Ispoštovao me je. Imala sam prvi poljubac, i bio je zaista sladak."

Pre ove godine, retko ko je znao da Alora nikada nije bila na sastanku - ali ona se odvažila da svoju tajnu podeli na društvenim mrežama. Šokirala se kada je shvatila da nije jedina i da podstakla je druge da otvoreno progovore o svojoj situaciji.

„Mislila sam da sam jedina osoba na svetu koja prolazi kroz ovo, kao da čuvam mračnu tajnu“, kaže Alora i dodaje da je njena ideja da podstakne druge da se aktiviraju i prestanu da osećaju sramotu. Alora zaključuje da nikada nije kasno da počnete sa sastancima.



 

Komentari (0)
Loading