Moju ženu voli naš kum, a ona i dalje pije kafu sa njim: Zbog ovoga razmišljam o razvodu, da li sam u pravu?

Vesti 04.04.2023 17:30 0

Mnogi smatraju da ne treba da postoji prijateljstvo, ukoliko jedna strana otvoreno priznaje emocije, koje nisu uzvraćene. U našu redakciju je stiglo pismo čitaoca koji je zatražio savet da li da raskine sa devojkom.

muškarac

Shutterstock

- Tri godine sam u braku sa ženom koju i dalje neizmerno volim, živeli smo zajedno i dobro funkcionisali. Tako je bilo do momenta dok mi ona nije priznala da je njen kum zaljubljen u nju. Ona je trebala odmah da prestane da se viđa sa njim. Nikako mi nije jasno kako se može da održava kontakt sa osobom za koju zna da je zaljubljena u nju? Ne razumem kako se možeš praviti da je sve okej iako pokušava da te odvuče u krevet. Bio sam jako besan zbog njenog odbijanja da okonča taj odnos i iselio se iz stana. Išla je na kafe i provodila vreme sa njim iako sam tražio da prestane. Bila je svesna situacije, ali nije videla problem u tome jer se on njoj ne sviđa. Mislim da to nema nikakve veze i da ako postoje neuzvraćena osećanja sa bilo čije strane, to druženje treba da se prekine. Mislim da njoj prija ta njegova pažnja i to što on trči za njom. Stvarno mi ne treba cura koja je jadnica, željna pažnje drugih muškaraca. Ali eto, ako nisam u pravu onda neka mi neko ovo objasni - napisao nam je ovaj dečko.  

Svađa

Shutterstock

 

Odgovor naše redakcije čitaocu je da razmisli još jednom oko razvoda i opet popriča sa svojom ženom. Ako je ljubav jaka, ona će razumeti njegovu poziciju. Kompromis je uvek najbolje rešenje, a prenagljene reakcije nikad nisu dobre. Bračni odnosi su jako opipljivi i treba se voditi starom narodnom "tri puta meri, jednom seci." 

Želimo puno sreće našem čitaocu, pišite nam u komentarima kakvo je vaše mišljenje. 

 

Komentari (0)
Loading