Uzela je od mame telefon da igra igrice, ali je obavila i "mali" šoping: Kupila je 10 motora, ali to nije sve

Vesti 06.04.2023 21:00 0

Petogodišnja devojčica je trebalo da se igra samo na majčinom telefonu, a umesto toga je kupila 10 motora. I ne samo

Uzela je od mame telefon da igra igrice, ali je obavila i "mali" šoping: Kupila je 10 motora, ali to nije sve

printscreen/Tviter

Ova smešna (mada ne za majku) priča dogodila se u američkoj državi Masačusets. Mala Lila je tokom putovanja uzela mamin telefon. Devojčica je trebalo da igra igrice samo. U to vreme vozila je njena majka, pa nije mogla da kontroliše šta tačno njena ćerka radi. Verovala je detetu i, kako se kasnije ispostavilo, to je bila greška.

Nekoliko sati kasnije, usred noći, probudio ju je telefonski poziv. Čovek je ponovo pozvao da potvrdi status svoje porudžbine na Amazonu. Gospođa Džesika je bila zbunjena i pomislila je da je došlo do greške ili hakovanja njenog naloga. Realnost je, međutim, bila sasvim drugačija.

 

 

Morate priznati da je mala Lila imala bila kreativna. Dok je njena majka vozila, devojčica je potrošila skoro 4.000. dolara. Tokom „šoping ludnice“ Lila je kupila 10 malih motocikala, dečiji dvosed i 10 pari kaubojskih čizama. Kada su se mediji zainteresovali za slučaj, Lila je u intervjuu novinarima priznala da je samo jako želela ove stvari, pa ih je naručila.

Mlada žena (24) tragično preminula: Žalila se na upalu GRLA, a par dana kasnije je pala u komu

Na sreću, njena majka je uspela da vrati većinu naručene robe. Kako se ispostavilo, Lila je već počinila sličan zločin, iako ne tako skup. Nekoliko meseci ranije, na sličan način je naručila za sebe pakovanje sjaja za usne.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading