"Ako ne cenite umetnost suzdržite se": Oglas za izdavanje STANA razbesneo ljude u Srbiji, u sve su umešani Buba i JALA

Vesti 08.04.2023 15:10 0

Iako su cene stanova vrtoglavo skočile, pa sve češće svedočimo rzličitim raspravama na stranicama i grupama za izdavanje stanova, čini se da je jedan oglas odneo pobedu kada govorimo o disciplini "izazvati bes i brzu reakciju"

"Ako ne cenite umetnost suzdržite se": Oglas za izdavanje STANA razbesneo ljude u Srbiji, u sve su umešani Buba i JALA

Printscreen/Youtube

Naime, stanodavac navodi da stan ima posebnu sentimentalnu vrednost jer su u njemu bili reperi Jala Brat i Buba Koreli i navodno snimali spot za pesmu "Karantin".

Oglas za izdavanje stana privukao je popriličnu pažnju na društvenim mrežama, upravo zbog pominjanja pomenutog dvojca, a cena je ocenjena kao "bezobrazna".


"Izdajem stan u kome su Jala i Buba snimali spot. Ako ne cenite umetnost, uzdržite se od komentara, unapred hvala", naveo je stanodavac u oglasu.

 

On je napisao i da se „lepo namešten” stan nalazi u blizini Vukovog spomenika i da su muzičari Jala i Buba u njemu snimili spot za pesmu „Karantin”.

"Stan ima izuzetnu sentimentalnu vrednost. Mnogo truda je uloženo u svaki detalj i rezultat je neponovljiv", rekao je on i napomenuo da je cena 1.100 evra mesečno, dok je Infostan oko 90 evra, a depozit u potreban je i iznos od 1.600 evra.

Takođe, vlasnik je imao interesantan zahtev: „Zakupac mora da potpiše ugovor o održavanju stana u izvornom stanju i rasporedu, kao u spotu za pesmu 'Karantin'”. 

Iako su mnogi ocenili ovu ponudu kao bezobraznu, većina je prokomentarisala da je ovo šala deteta koje bi samo da se zabavlja  i da mnogi nisu prepoznali sarkazam.

BONUS VIDEO


 

 

Komentari (0)
Loading