U školi je maltretirao, a ona se udala za njega: "Verujem da je imao dobar razlog da me napada"

Vesti 06.06.2023 10:24 0

Nakon što je zadirkivao i prozivao manje-više tokom cele srednje škole, a čak je snimao u školskim hodnicima i postavio snimak na Snapchat; 20-godišnja Loren Enslov udala se za svog bivšeg školskog druga Lukasa Olsena (21).

shutterstock

Shutterstock

„Tada sam ga mrzela i nisam želela da imam ništa s njim“, priznala je  za NY Post, ali se sve promenilo, kaže, nakon što je on bio svedok manje saobraćajne nesreće u kojoj je ona bila, a zatim je izrazio zabrinutost na društvenim mrežama za nju.

„To je pokazalo da mu je stalo i podstaklo me je da mi se svidi“, rekla je. Njih dvoje su se tada sprijateljili i počeli da razvijaju osećanja jedno prema drugom, a ubrzo ih je Olsenov prijatelj ubedio da odu na dvostruki sastanak sa njim i njegovom devojkom, gde su se bolje upoznali.

Nakon toga, par je nastavio da izlazi, a 2021. Olsen ju je zaprosio. „Odveo me je na vrh planine da vidim vatromet, a onda je kleknuo na jedno koleno i izvukao prsten“, priseća se Enslov. „Bila sam pomalo sumnjičava da li je ozbiljan, ali mi je ubrzo pokazao da je veoma ozbiljan.

Enslov i Olsen su se venčali u oktobru 2022. - istog dana kada su se sreli šest godina ranije - uz prisustvo samo njihove najbliže porodice. „Smešno je što ga mogu nazvati svojim srednjoškolskim nasilnikom, a ne svojom srednjoškolskom ljubavi“, rekla je Enslov.

 
Komentari (0)
Loading