Sumnjam da me muž vara: Primetila sam nešto čudno na njegovim leđima, on sve negira, da li sam luda ili on dobro laže?

Jelena Vukelić Vesti 12.10.2023 10:52 0

Ana je imala dilemu da li je muž vara, pa je konsultovala sa psiholog, evo šta je dobila kao odgovor

Sumnjam da me muž vara: Primetila sam nešto čudno na njegovim leđima, on sve negira, da li sam luda ili on dobro laže?

Shutterstock

Ana (34) je, kako prenosi The Sun, svojoj savetnici rekla da sumnja već nekoliko nedelja, ali da je sve kulminiralo kada je primetila ogrebotine na njegovim leđima.

- Rekao je da se češe u snu jer ga koža svrbi, ali stvarno počinjem da mislim da je možda u aferi. U vezi smo dve godine, ali ne živimo zajedno. Ja imam 34, a on 32. Prvi put sam primetila ogrebotine kada je promenio gornji deo jer je prosuo sos na košulji za vreme večere.Pitala sam ga šta je to, a on mi je odgurnuo ruku i rekao da ne zna, a onda se kao setio da je imao osim, pa se češkao.  Štaviše, tragovi izgledaju kao da su napravljeni od dugih, oštrih noktiju, a moj partner grize nokte - ispričala je i dodala: 

-  Rekao mi je da ne spava dobro zbog stresa na poslu. Takođe, ne vodimo ni ljubav kao nekad. Da li sam paranoična?

Psiholog joj je odgovorio:

- Ovde ima mnogo dokaza, ali to ne znači da vas dečko vara. Moguće je da postoji nevino objašnjenje za ogrebotine, a možda ga je samo sramota zbog načina na koji se pojavljuju. Umor ima mnogo mogućih objašnjenja, a smanjena želja za vođenjem ljubavi nije neuobičajena u dugotrajnoj vezi, međutim, očigledno vam izaziva veliku zabrinutost. Tvoj stav o tome mi govori da mu na nekom nivou ne veruješ, a to je crvena zastavica. Iako instinkti nisu uvek ispravni, nije ih dobro potpuno ignorisati. Bojim se da ti niko drugi ne može reći da li ima ljubavnicu. Morate da razgovarate i da otvoreno kažeš kako se osećaš i da ga zamoliš da i on iskreno kaže kako se oseća. To je jedino rešenje -  prenosi The Sun.
 

Komentari (0)
Loading