Bila je u braku 10 minuta: "Najsrećniji dan u njihovom životu pretvorio se u dan tragedije"

Vesti 02.07.2023 20:15 0

To je trebalo da im bude najlepši dan u životu

Bila je u braku 10 minuta: "Najsrećniji dan u njihovom životu pretvorio se u dan tragedije"

Shutterstock

Mladi par, širokih osmeha i okružen svojim najmilijima stajao je pred oltarom i zaklinjao se u ljubav jedno drugom do groba. Mlada Džoni Mej Dejvis i mladoženja Toraze Dejvis (48) venčali su se 19. juna 2023. godine u jednoj od crkava u Nebraski. Čovek se iznenada uhvatio za grudi. Nekoliko trenutaka kasnije bio je mrtav.

Svi su se spremali za veselo slavlje. Džoni Mej i Toraze su se pobrinuli za svaki detalj - crkva je bila preplavljena cvećem, a oltar je bio postavljen šarenim lukom od balkona u nijansama crvene, koji je pristajao i bojom venčanice mlade. Budući supružnici su stali ispred oltara, a paroh je započeo obred. U toku nje događaji su se dramatično preokrenuli. Otprilike 10 minuta nakon što su Džoni Mej i Toraz Dejvis rekli svoje sakramentalno „da“, čovek se srušio.

Samo trenutak ranije, mladi par je pred decom, roditeljima, porodicom i prijateljima prišao oltaru i dao najlepša obećanja jedno drugom, da bi saznao pravo značenje reči „do smrti“ nekoliko minuta kasnije.

Tokom sopstvene ceremonije venčanja, srušio se i prestao da diše. Umro je na nevestinom naručju.

Kada se Toraze Davis srušio, odmah je pozvana hitna pomoć. Nažalost, uprkos pokušajima reanimacije, čovekovo srce nije moglo da se pokrene. Ono što je trebalo da bude slavlje života i radosti pretvorilo se u pravu noćnu moru.

„Najsrećniji dan u njihovom životu pretvorio se u dan tragedije“, rekla je za NBC Njuz nevestina prijateljica Monika Miler, koja je prisustvovala tragičnoj ceremoniji. 

Komentari (0)
Loading