Odbacio ih sin jedinac: Vjera proživljava tešku agoniju od kad je dobila snaju, "rođeno dete nas je tužilo sudu"

Slobodanka Ćorić Vesti 04.10.2023 16:05 0

Sin nas j tužio nas je jer mu nije bilo dobro u stanu koji smo mu dali

bračni par

Shutterstock


„Završila sam srednju stručnu školu, a suprug i ja smo se vrlo mladi venčali, imali smo 21 i 24 godine. Ubrzo smo dobili sina i sećam se koliko je bilo teško voditi ga u tinejdžerskim godinama. Kao roditelji, uvek smo bili uz njega. Potrošili smo mnogo živaca, zdravlja i novca da mu pomognemo i vratimo ga na pravi put. Uspeli smo u tome, ali onda počinju nove nevolje", navodi gospođa Vjera u bolnoj ispovijest u kojoj je navela da kao majka i baka proživljava tešku i za dušu bolnu agoniju, jer ju je odbacio sin jedinac.

Naime, ona ima unuke koje nikad nije vidjela, a baš u ovom mesecu proslaviti će treći rođendan. Nikada ih još nije zagrlila, to je ono što je svakodnevno razdire, a za portal Moje vrijeme, teška srca je otkrila šta je kumovalo ovako poremećenim odnosima u porodici.

Gospođa Vjera ima 56 godina i sa tri godine starijim suprugom živi u većem gradu uz more. Teška je njena životna priča, svaki dan uzdiše.

Kako objašnjava, njen sin, sada star 35 godina, upoznao je ženu koja je imala dete iz ranije veze, ali je to dete živelo sa ocem, a ne sa njom. Tada se u njoj probudio crv sumnje, pitala se kakva je to majka koja nije sa svojim detetom, nije joj delovalo baš uobičajeno.

"Razmišljao sam kakva je ona majka kojoj stručne službe ne dodeljuju dete? Nisam je mnogo ispitivala, nije pričala o tome, a sin nam je rekao da je to komplikovana priča", otkriva gospođa Vjera.

Kasnije je, kaže, shvatila i zaključila: „Nikad nisam srela ništa bezobraznije i gluplje!“ 

Ona i suprug su im, poverava, dali stan koji su mladi potom sami dovršili.

"Nikad nismo išli kod njih jer su bili ljuti što nismo hteli da prodamo ovaj stan u kome živimo i da im damo novac da kupe stan koji žele. Ovaj im nije odgovarao. Čak me je pozvala i predložila. Pazi sad, ne moj sin nego ona! Rekla sam joj da njena mama proda stan u kome živi i da im da novac. Naljutila se", opisuje Vjera.

Tada je njen sin počeo da pritiska. "Imao je razne ideje i uskočio mi je pričom da više ne mogu da žive u stanu koji smo im dali - to je porodična kuća u kojoj žive i braća mog muža.

Rekla sam im da se isele ako im ne odgovara. Iselili su se, ali su nas tužili na sudu da im moramo platiti odštetu za uređenje stana“, nastavlja da nam poverava svoje muke. 

Nesrećni roditelji su pristali na isplatu, ali su im naredili da im oduzmu sve lične stvari.

"Sve su izvadili, mi smo im isplatili. Tada je prekinut svaki kontakt. Imaju dvoje dece koje nikada nismo videli, držali, ljubili, čuvali ili igrali kao baba i deda. Trebalo nam je dosta vremena da to prihvatimo. To je bilo teško", rekla je on. Neka svi zajedno budu srećni i zadovoljni. Možda se jednog dana, a nadamo se, ipak sretnemo i upoznamo.Ovog meseca pune tri godine i želimo im srećan rođendan, tiho, u mislima", završila je pismo baka Vjera.

 

Komentari (0)
Loading