"Noćas ću zaspati u suzama": Bacila 40 evra na manikir, nokti joj izgledaju kao da su ih lakirala deca, nema dalje!

Vesti 11.10.2023 19:00 0

Ovo nema nigde...

Devojka

Printscreen/TikTok/ellerycrouton

Mnoge dame same sređuju nokte kod kuće želeči da uštede koji dinar na manikiru. Međutim, ima mnogo više onih koje nisu vešte pa na manikir odlaze u salon i svoje ruke prepuštju stručnim licima. Taj mali luksuz koji dame rade za sebe nekad može biti i papreno skup što ne garantuje da ćete otići zadovoljni iz kozmetičkog salona.

Jedna studentkinja je ostala šokirana i sa suzama je izašla iz salona kad je videla svoje nokte. Kako je objasnila izgledaju kao da su joj manikir "radila deca".

Eleri Krut iz Rozvela u Džordžiji podelila je objavu na svom profilu na TikTok mreži a video je ubrzo postao viralan. Studentkinja se odlučila za minimalistički trend a kozmetičarki je pokazala sliku kako želi da joj nokti izgledaju. Prema ovoj fotografiji nokti su trebali da budu u obliku badema sa providnom bazom i tamnoplavim jasno definisanim lukovima po ivicama. 

 

@ellerycrouton respectfully crying myself to sleep tonight #fyp #nails #inspo ♬ OG THE PASTELS - Kneely_Knight

 

Uprkos tome što je ovakav manikir koštao 40 evra, devojka je pristala, ali krajnji rezultat šokirao je i nju i njene pratioce na mrežama. Linije na noktima su bile neravne a plava nijansa je potpuno nestala, piše Srećna Republika.

,,Noćas ću zaspati u suzama"- napisala je ona u opisu videa na Tik Toku. 

Korisnici mreže su odmah iskoristili priliku kako bi dali svoje mišljenje a većina je bila zgranuta izgledom noktiju poručivši devojci da ne bi platili ni dinara za tako nešto.

 

Bonus video:

 

@najzena.rs Idealna je, ne samo za svaki dan, nego i za neke svečanije prilike 🤩 #najzena #frizura #pundja #fypシ #foryou ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading