Kad je dosta, dosta je: Žena podnela razvod iz pomalo neobičnog ali legitimnog razloga, šta vi mislite o tome?

Vesti 14.10.2023 10:20 0

Bila je jasna i glasna...

Raskid

Shutterstock

Žena stara 39 godina podnela je zahtev za razvod od svog 50-godišnjeg supruga, jer, kako tvrdi, nije doživela orgazam 17 godina!

Suđenje u februaru

Kako prenose grčki mediji, suđenje je zakazano za februar 2024. godine. Supruga je u zahtevu za razvod navela da je konačno odlučila da prizna istinu i stavi tačku na brak koji nije ispunio njena očekivanja.

razvod

Shutterstock

 

 

Kako je žena dalje navela, „došlo je do prezasićenosti zbog neispunjavanja bračnih obaveza“. Ona je objasnila da za sve ove godine nikada nije doživela orgazam i navela da je razlog to što je bila pod stalnim stresom zbog supruga i što nije mogla da se opusti, piše Kurir.rs.

Muž je bio neprijatno iznenađen kada je pročitao molbu za razvod.

Muški ego

- Njena argumentacija je lažna i smešna. Nadam se da će prevladati moral i logika. Njena želja da povredi moj muški ego nije uspela, a ona sama zna kako smo živeli i uživali sve ove godine - rekao je suprug grčkim medijima.

Advokat 50-godišnjeg supruga Foivos Strugaris rekao je za ANT1 da su predlozi u zahtevu za razvod veoma pažljivo formulisani, ističući, međutim, da je glavno pitanje koje se postavlja kako se to može dokazati u sudnici - da je žena nije doživela orgazam, i to 17 uzastopnih godina. 

 

 

Bonus video:

 

@najzena.rs Da li je u redu da momak pita devojku koliko partnera je imala pre njega? #najzena #anketa #ljubav #muskozenskiodnosi #fypシ ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading