Kako je dolijao sultan Milivoje iz Lopardinaca: Kozmetičarka Jelena otkrila klijentkinjama da dele istog dečka, nastao haos

Olja Jelić Vesti 02.11.2023 14:19 0

Vlasnica jednog salona je na svom TikToku podelila nesvakidašnju priču o svoje dve klijentkinje

Kozmetički tretman

Printscreen/TikTok

Vlasnica jednog salona je na svom TikTok profilu podelila nesvakidašnju priču o tome kako je shvatila da njene dve klijentkinje imaju istog dečka. Nazvala ih je Ana i Maša, a dečka Milivoje. 

Na tretman pre mesec dana je došla Ana koja se pohvalila kako je našla savršenog dečka. Upoznali su se na Beer festu, viđaju se i on je apsolutno savršen. Nakon nekog vremena u salon je navratila Maša koja je sijala od zaljubljenosti, pohvalila se kozmetičarki kako je našla dečka sa kojim uživa, prosto bolji od njega ne postoji. Pitala je kozmetičarku da li Milivoje može da svrati da je pokupi nakon tretmana. 

 

@masterbeauty_byjvjestica Što ne mogu da ubodem ovog Milivoju po padežima, užas 😂 Al mrzelo me da presnimim, jedva ga zgurah u 2 min, i to samo part 1 😂 #kozmetickisalonbeograd #savetizalice #preporukaproizvoda #negalica #tretmanilicabeograd #tretmanilica #kozmeticar ♬ Ver Elini - Toygar Işıklı

 

Milivoje je ušao u salon, a vlasnica je prepoznala da je to zapravo Anin dečko. Da bi se uverila upitala ga je odakle je, pošto je iz sela specifičnog naziva, uverila se da je isti momak u pitanju. 

Kada su Maša i "sultan" Milivoje otišli iz salona, kozmetičarka je razmišljala da li da kaže klijentkinjama, koje su joj stalne mušterije i obe vrlo drage. Zaista nesvakidašnja i neprijatna situacija.

Odlučila je da ipak devojkama saopšti da ih zajednički momak vara. Pozvala je obe, kada su popričale i sklopile kockice obe su raskinule. Jedna preko poruke, druga se obračunala uživo. "Sultan" Milivoje se Maši kleo da nema ništa sa Anom, da je zapravo ona njega jurila. Naravno, ta laž mu nije prošla i ubrzo je otišao u zaborav. Devojke se i danas rado sete ove priče.

 

@masterbeauty_byjvjestica Replying to @Isidora evoooo gaaaa, skratila sam da moze sve da stane u ovaj video, nisam htela da detaljišem, pa da mora part 3 😂 #kozmetickisalonbeograd #savetizalice #preporukaproizvoda #negalica #tretmanilicabeograd #tretmanilica #kozmeticar #akne #bubuljice ♬ Oui,Oui,Oui,Oui - Sacha Distel

 

Šta biste vi uradili da saznate za prevaru? Da li biste prećutali ili saopštili dragim osobama? 

 

 

 

Komentari (0)
Loading