Slavni glumac oborio rekord: Nećete verovati gde se popeo prvi u svetu

Vesti 13.11.2023 08:52 0

Glumac Jared Leto odlučio se upisati u historiju i popeti se na Empire State Building te je tako proslavio početak turneje "Thirty Seconds To Mars".

leto

Shutterstock

Oskarom nagrađen glumac postao je prva osoba koja se popela na vrh "Empire State Buildinga" u Njujorku.

"Uspio sam, živ sam, stigao sam do vrha. Baš sam govorio kako sam video svoju majku na prozoru 80. sprata i to je bilo lepo iznenađenje", rekao je 51-godišnji muzičar i glumac za Today nakon uspona.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JARED LETO (@jaredleto)

 

 

"Neverovatno je gledati izlazak sunca iznad grada koji mi je toliko mnogo značio otkako sam bio dete. Njujork je bio mjesto na koje ste odlazili da ostvarite svoje snove. Kao dete želio sam biti umjetnik, a Njujork je bio mesto gde si postajao umjetnik. Empire State Building je za mene uvek bio taj simbol. Kao što vidite, bilo je vrlo izazovno", dodao je.

Uprkos slavlju, Leto je priznao da je ovaj uspon bio malo teži nego što je očekivao.

"Iskreno, bio sam više uzbuđen nego nervozan. Bilo je jako, jako teško. Bilo je puno teže nego što sam mislio da će biti", rekao je Leto.

Svetska turneja benda "Thirty Seconds To Mars" trebalo bi da počne u Južnoj Americi 15. marta, nakon čega odlazi u Europu i Severnu Ameriku, a trebalo bi da se završi na Novom Zelandu 19. septembra.

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading