Da vidite samo šta mu je uradila! Žena pred celom ulicom obrukala muža koji je prevario

Vesti 25.01.2024 08:37 0

Jedna prevarena supruga je smislila lukav način da celom komšiluku pokaže šta je njen muž uradio.

žena

Shutterstock

Dosetljiva prevarena supruga je na dušeku sa njihovog bračnog kreveta napisala šta je njen muž uradio. Zatim je dušek iznela ispred kuće, na ulicu, i naslonila ga na ogradu. Da vidi svako ko prođe.

Na dušeku je crvenom bojom napisala: "Promenila sam bravu, Geri. Odnesi krevet u Laurinu kuću. K..... Razvodim se od tebe. Rekla sam deci što si radio u našem krevetu i više ne vole tatu."

Ali nisu samo komšije videle tu poruku. Prevarena žena je slikala dušek i fotografiju objavila na forumu društvene mreže „Reddit“ pod naslovom "Upletimo i decu u ovo". Ostali korisnici su imali podeljena mišljenja oko toga da je postupila ispravno.

 

 

Mnogi su osudili ponašanje njenog muža, a jedna osoba je napisala: "Zašto deca ne zaslužuju da znaju da je neko ko im je važan u životu loša osoba? Mislim, ne bih im govorila detalje, ali ako već znaju šta je s**s, treba da znaju da je njihov otac učinio nešto loše." Druga osoba se složila: "Deca zaslužuju da znaju zašto se njihova porodica raspada. Treba se donekle uzdržavati zbog njihovih godina, ali deca su pametnija nego što mislimo".

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading