Šok saznanje nakon 40 godina: Muž je imao aferu sa mojom najboljom prijateljicom u noći kad sam se porađala

Slobodanka Ćorić Vesti 29.01.2024 10:14 0

Žena je ispričala kako je njen suprug odlučio da proslavi rođenje deteta, ali je proslava otišla potpuno u pogrešnom pravcu

Šok saznanje nakon 40 godina: Muž je imao aferu sa mojom najboljom prijateljicom u noći kad sam se porađala

Shutterstock

Žena je za The Sun u rubrici "Draga Deidre" ispričala kako ju je muž prevario sa najboljom drugaricom, odmah nakon što je rodila prvo dete, a šokantnu istinu saznala je tek 40 godina kasnije.

„Tako se jasno sećam tog dana, rođenja prvog deteta. Moj muž i ja smo se tek venčali i oduševljeni jedno drugim i našim novorođenčetom. Kada je posle mog porođaja došao u  bolnicu, rekao mi je da bi voleo da može da provede noć sa nama, ali pravila su takva da tata ne može preko noći. Poljubio nas je oboje za laku noć i obećao da će se vratiti ujutru", započela je priču.

Nakon toga je ispričala kako je njen suprug odlučio da proslavi rođenje deteta, ali je proslava otišla potpuno u pogrešnom pravcu.

„Potom je otišao u naš lokalni pab da proslavi bebino rođenje i očigledno se više nego malo zabavio sa svojim prijateljima. Na putu kući, umoran, pomislio je da bi bila dobra ideja da pozove moju najbolju drugaricu i saopšti joj lepe vesti. Moja prijateljica je priznala da se te noći osećala usamljeno i pomalo ljubomorno, pa ga je pozvala da dođe. Popili su još nekoliko pića da proslave, a onda su stvari počele da izmiče kontroli“, rekla je ona.

Otkriveno posle 40 godina

Ona je dodala da je za ovo priznanje saznala tek 40 godina kasnije jer je njenoj prijateljici dijagnostikovan rak. "Sada kaže da je to bio 'samo pijani seks', ništa više, i da je odmah zažalila. Ona insistira da se to dogodilo samo jednom, pre 40 godina. Osećam se slomljeno. Volela bih da mi to nikada nije rekla. Ali kako kaže da trebalo je sve ovo da prizna jer joj je dijagnostikovan rak i nije htela da odnese nikakve tajne u grob. Moja najbolja drugarica i ja imamo 69 ​​godina, a muž 71. Ona se od tada udala i obe imamo mnogo unučadi", rekla je ona. rekao. 

Kako tvrdi, mužu još nije rekla da zna za događaj. "Još se nisam suočila sa svojim mužem, ali njena priča ima smisla. Sećam se da je ubrzo nakon rođenja moje ćerke bila čudna atmosfera kad god su njih dvoje bili u istoj prostoriji. Ova neprijatnost je trajala godinama. Volim svoju muža i moju prijateljicu, ali u ovom trenutku mislim da više nikada neću moći da verujem nekom od njih", rekla je ona.

Šta joj je 'Deidre' rekla?

„Deidre” joj je savetovala da razgovara sa mužem, da veruje svojoj prijateljici da je to zaista bila samo veza za jednu noć i da poseti savetnika za odnose.

„Bojim se da je odluka tvoje prijateljice da ti kaže bila u njenu i ničiju korist. Htela je da ublaži sopstvenu krivicu. Verovatno se uspaničila zbog svoje nedavne dijagnoze. Ali koliko god ova vest bila bolna, imaš dobar razlog da verujte da je to bilo jednokratno, tako da uravnotežite sa 40 ili tako srećnih godina koje ste imali sa svojim mužem.

Jedini način da prevaziđete ovaj bol je da razgovarate sa njim. Recite mu koliko ste povređeni i pažljivo slušajte njegov odgovor. Zamolite ga da ode kod savetnika za odnose sa vama da vidite da li postoji budućnost za vaš brak, a čak i ako on ne želi da ide, i dalje bi vam koristilo da sami vidite terapeuta."
 

Komentari (0)
Loading