"Poštovani gosti, uzmite poklone i idite kući": Mlada i kum napravili skandal na svadbi u Šumadiji, mladoženja propao u zemlju od blama

Naj žena Vesti 29.01.2024 20:39 0

Na jednom veselju u Šumadiji dogodile su se avanture koje su neobične i gotovo neverovatne, poput onih koje se obično viđaju samo na filmovima

svadba

Shutterstock

Ako je verovati ovoj priči koja kruži među meštatnima ovog šumadijskog grada, ova svadba je postala predmet razgovora godinama unazad, i to ne samo zbog običnih događaja poput groma koji je udario u restoran i razdvojio goste ili policije koja je morala da interveniše da bi smirila zavađene prijatelje i privela tridesetak osoba.

Međutim, najviše će se pamtiti neverovatan događaj koji se može svrstati u kategoriju "teško je poverovati". Na ovoj svadbi, mladoženja je zatekao svoju mladu i venčanog kuma u vrlo prisnom odnosu. Bio je tako uznemiren da je, nakon što se obratio svatovima u jednom čačanskom restoranu, zamolio sve goste da uzmu svoje poklone i da idu kući, jer je mlada pobegla sa svadbe upravo sa kumom koji ih je venčao.

- Poštovani gosti, molim vas, uzmite vaše poklone, i idite svojim kućama. Jer, mlada je pobegla sa svadbe, i to za kuma, koji nas je upravo venčao!

Iako su neki događaji na svadbama uobičajeni, kao što su tuče koje se uglavnom događaju oko muzike, ova svadba je bila nešto posebno. Čak je i mladoženja ponekad toliko pijan da ne može da dočeka kraj veselja sa svojim svatovima, a u poslednje vreme i mlade su sklonije ovakvom ponašanju. Nesrećni domaćini su na kraju morali da plate sve troškove u restoranu, iako nije bilo posluženja, a gosti su se pokupili u čudu i ostavili mladoženju da tuguje za svojom životnom izabranicom.

Komentari (0)
Loading