Nazivaju je kradljivicom bogatih muževa: Atraktivna plavuša uzela stvar u svoje ruke, a njeni postupci privukli su veliku pažnju

Olja Jelić Vesti 02.03.2024 13:40 0

Influenserka pokazala originalan način kako da nađete bogatog muža

Elen Hekvist

Printscreen/TikTok

Influenserka Elen Helkvist iz Dubaija postala je poznata putem društvenih mreža nakon što je odlučila da pronađe savršenog partnera na nekonvencionalan način. Umesto da se oslanja na aplikacije za upoznavanje, ona je rešila da lično preuzme stvar u svoje ruke. Njene taktike su izazvale veliku pažnju, ali i kontroverze.

Elen se tako snimila kako drži natpis u najluksuznijoj četvrti Dubaija, tražeći bogatog muža, a njeni video snimci su postali rado gledani. Mnogi su se zapitali zašto je upotrebila ovu taktiku za upoznavanje. Umesto suptilnosti, ona je odlučila da bude vrlo direktna u potrazi za ljubavlju.

 

 

Ove nekonvencionalne metode su izazvale različite reakcije kod publike. Neki su podržali njen smisao za humor i odlučnost, dok su drugi osudili ovaj potez i nazvali je "kradljivicom bogatih muževa", a o njoj je pisao i San.

 

 

Elen je postala meta kritika i osuda nakon što su njeni video-snimci sakupili milione pregleda. Mnogi su je osudili, smatrajući njen postupak krajnje očajnim. Međutim, bilo je i onih koji su podržali njenu hrabrost i originalnost.

Iako možda nije uspela da pronađe ljubav svog života ovim metodama, ova žena je pokazala da ne odustaje lako. Njeni pratioci su ostali u neizvesnosti da li je njena neobična taktika urodila plodom, prenosi Srećna Republika

- Pa ovo je krajnje očajno.

- Pitam se koliko ima ljutih žena koja je zovu!

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading