Ponosna mama malih preduzetnika: Njena deca zarađuju 100.000 dolara mesečno, a evo čime se oni bave!

Najžena Vesti 16.12.2021 22:57 0

Ponosna mama otkrila sve o biznisima koje vode njena deca od deset i sedam godina!

Ponosna mama malih preduzetnika: Njena deca zarađuju 100.000 dolara mesečno, a evo čime se oni bave!

Printscreen/Instagram

Piksi Kertis (10) i njen mlađi brat Hanter (7), uz pomoć svoje majke Roksi Džezenko (40) vode nekoliko poslova. Ova mama iz Australije pomogla je svojoj deci da pokrenu nekoliko poslova – između ostalih, lansirali su svoje kolekcije uniseks odeće i modnih dodataka za decu.

"Ne bih mogla biti ponosnija na svoje male preduzetnike – želi da kupi svoju kuću odmah do Piksi", napisala je ova mama uz fotografiju kojom je najavila novu kolekciju odeće svog sina Hantera.

Roksi inače i sama vodi nekoliko uspešnih poslova – radi kao PR za neke poznate kompanije i misli da je sjajna stvar što svoju decu uči da rade od malih nogu. Ova četvoročlana porodica inače živi u vili od 4,2 miliona evra u Sidneju, a majka je nešto ranije kupila luksuzni auto od 150.000 evra za svoju ćerku i sina, koji su, jasno, maloletni i ne mogu da voze.

Ponosna mama malih preduzetnika: Njena deca zarađuju 100.000 dolara mesečno, a evo čime se oni bave!

Printscreen/Instagram

 

 

Njena deca sada imaju svoje biznise, tako da su spremni da odu u "penziju" pre nego što završe školu.

Piksi inače ima svoju kolekciju modnih dodataka za kosu koji se zovu Pixie's Bows, a njena najnovija kompanija koja je nazvana Pixie's Fidgets prodaje igračke i igrice koje su rasprodate u roku od 48 sati u maju, kada je pokrenut ovaj posao. Njena majka je rekla da je kompanija zaradila više od 120.000 samo u prvom mesecu poslovanja.

Sada i njen mlađi sin Hanter ima svoj biznis, tj. kolekciju odeće, a Roksi se nada da će im to omogućiti da ne moraju da rade kada porastu. Štaviše, tvrdi da će Piksi moći da se "penzioniše u 15. godini" ako bude želela.

"Neverovatan mi je njen preduzetnički duh koji pokazuje u tako mladom uzrastu. Ja tom nisam imala, ali znala sam da moram da uspem. Zato, mislim da je ono što me najviše fascinira kod nje taj preduzetnički duh. Da, ja sam sve to omogućila, ali ona je to uradila, što je najveća nagrada za mene", kaže ova majka.

 

Komentari (0)
Loading