Potpuno očerupala bivšeg: Iselila se iz zajedničkog stana, sa sobom ponela čak i toalet papir!

Olja Jelić Vesti 19.04.2024 12:06 0

TikTokerka Kristli podelila je na svom profilu video koji je munjevitom brzinom postao viralan, a do sada je dostigao 5.5 miliona pregleda

Iseljavanje

Printscreen/TikTok

TikTokerka Kristli podelila je na svom profilu video koji je munjevitom brzinom postao viralan, a do sada je dostigao 5.5 miliona pregleda. U njemu je prikazano kako devojka otkriva što je uzela bivšem dečku nakon raskida, a što on sigurno ne bi nikada očekivao da bi uzela.

Videom je pokrenula temu prekida i kako se koja strana nosi s podelom imovine nakon prekida. Mnogi su jasno dali do znanja da ne ostavljaju ništa, ako su oni bili ti koji su sve plaćali, no neki su otkrili i kako su poduzeli dodatne "neočekivane mere".

 

 

 

Kristli je objavila video koji pokazuje kako devojka uzima vešalice za odeću uz tvrdnju kako je njen bivši dečko uzeo njene lepe i obesio na njih svoju odeću. Pojasnila je kako će mu ostaviti neke njegove i pokazala na malu hrpicu vešalica.

Od roletni do zavesa

Ubrzo su se nizali brojni komentari, većinom žena, koje su otkrile što su sve one uzele nakon raskida, a u temu su se uključili i bivši cimeri, koji su otkrili na kakve su sve oni situacije naišli kada bi odlazili iz doma kojega su delili sa cimerima.

Neke žene otkrile su i kako su dosta toga učinile radi osvete. Jedna je devojka otkrila kako je pomagala svojoj prijateljici da se iseli iz stana bivšeg dečka te da su uzele gotovo sve pa čak i toaletni papir. Ona mu je ostavila tek toliko listića na rolici kako ne bi primetio dok mu stvarno ne bi zatrebalo.

“Uzela sam sa sobom sijalicu koju sam zamijenila dok smo živjeli zajedno”, “Ponela sam sa sobom krumpir, luk i deterdžent”, neki su od komentara.

Zvono sa vrata, roletne, tanjiri, začini, sušilica za veš, biljke, daljinski upravljač, igrice, odeća, nameštaj, zavese, kanta za smeće, samo su mali deo nabrojanih predmeta koje su bivši partneri odneli sa sobom, iako im možda i nisu bili toliko potrebni.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading