Vratio milo za drago: Žena se stalno žalila da joj muž ne pomaže dovoljno, a ono što joj je priredio pamtiće zauvek

Olja Jelić Vesti 10.05.2024 13:23 0

Čovek je tvrdio da uvek radio kućne poslove, ali kada je njegova žena počela da zahteva sve više i više od njega, odlučio je da se osveti

par

Shutterstock

Svi bismo voleli da radimo manje poslova, ali jedna žena je shvatila da ne može da očekuje da njen muž obavlja sve kućne poslove i finansira njen raskošan način života.

Niko od nas ne voli da radi kućne poslove, ali svi znamo da je to nešto što mora da se uradi. U zavisnosti od životne situacije, poslovi mogu da se podele sa partnerom ili cimerom.

Međutim, jedan muškarac je tvrdio da njegova žena nije zadovoljna koliko posla radi po kući, uprkos tome što imaju prilično ujednačen raspored poslova. Dodao je da je zabrinut zbog uticaja nove prijateljice svoje supruge jer oseća da joj ona smeta, ali nije bio zabrinut sve dok pritužbe nisu počele da se pojavljuju. 

Osvetio se svojoj ženi

Na Redditu je objasnio kako se osvetio

„Nedavno se sprijateljila sa ženom za koju lično verujem da loše utiče na nju. Pre nekoliko meseci moja žena je počela da me pritiska da radim više po kući. Već smo podelili poslove i brigu o deci, doduše, ona je imala veći deo od mene jer je mama, ali ja kuvam, spremam doručak i večeru, a ručak je njena odgovornost. Iznosim smeće, perem veš, jednom nedeljno pomažem i u kućnim poslovima.", objasnio je.

Tvrdi da je razgovarao sa ženom kako bi procenio šta ona očekuje, ali ona želi da on radi sve - čak je zapretila razvodom zbog problema.

"Shvatio je kada smo jedno veče bili sa prijateljima, ona je počela da priča o tome kako ja nikada nisam pomogao i kako je koristim kao kućnu robinju", napisao je on.

„Nisam ništa rekao te večeri, ali sam sutradan tražio od šefa da mi zbog stresa daju skraćeno radno vreme. I preuzeo sam sve u kući. Skuvao sam doručak i pravio ručak za dečake. pre nego što sam ih odvezao u školu, očistio sam kuću, dva puta sam oprao svako posuđe i tako dalje, moja žena je bila zaslepljujuće srećna, i hvalila se svojoj drugarici da me dovela u red.", napisao je iznerviran muškarac.

Postala je opet nezadovoljna

Njegova supruga je počela da pita zašto par ne ide na sastanke kao nekada, iako joj nije bilo drago kada je rekao da nemaju sredstava za to. Pored toga, želela je da uradei nokte, pa je predložio da joj on uradi nokte, ali ona je bila vrlo nezadovoljna.

"Bila je nezadovoljna tim rešenjem. Pa sam je pitao da li bi želela da dobije posao sa skraćenim radnim vremenom da bi platila luksuz. Pomislili biste da sam pitao da li želi da se pridruži sekti", napisao je on. „Ona je zatim pitala da li mogu da uzmem više smena na poslu da pokrijem njene ostale troškove, i upotrebila je frazu 'budi muškarac' koju sam smatrao više nego malo uvredljivom.

„Potom sam je pitao da li bi bila voljna da se vrati na podelu poslova i slično? Tada je počela da shvata da su njih dvoje povezani. Vikala je na mene da sam manipulativan zbog ovoga i čak je tvrdila da bila finansijska zloupotreba. Bio sam jak neko vreme, ali sada dovodim u pitanje svoje metode, jer čak i ja osećam da je to što sam uradio bilo malo lažno", objasnio je.

Kao odgovor, mnogi su podržali njegovu tačku gledišta i smatrali da se njegova žena ponaša nerazumno. Jedna osoba je napisala: „Ostati kod kuće znači da radiš većinu kućnih poslova. Nisam siguran zašto tvoja žena to ne razume.“ Dok je drugi izjavio: „Očigledno je da svi razgovori nisu nigde doveli, tako da je ono što je uradio bilo na neki način sjajno – ali je veoma zabrinjavajuće koliko tvoja žena zvuči manipulativno i detinjasto.

 

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading