Imate suve i ISPUCALE KRAJEVE? Poznata frizerka ima rešenje: Ovaj trik pomaže ženama sa DUGOM i KRATKOM kosom

Vesti 29.09.2021 08:00 0

Kada je poznata frizerka Odri demonstrirala kako kosa treba pravilno da se šamponira, da ne bi došlo do isušivanja krajeva, mnogi korisnici društvenih mreža su shvatili da ceo život pogrešno peru kosu

Imate suve i ISPUCALE KRAJEVE? Poznata frizerka ima rešenje: Ovaj trik pomaže ženama sa DUGOM i KRATKOM kosom

unsplash.com

U klipu koji traje manje od jedan minut, frizerka je pokazala kako kosu ne treba prati pod tušem, iako veruje da velika većina pravi baš tu grešku!

- Ovako NE treba prati kosu - piše frizerka kraj videa u kojem na glavu nanese malo šampona, pa ga umasira u kosu, od korena do krajeva.

U ovom momentu Odri objašnjava da je bitno šamponirati samo teme, to jest, koren. Ako međutim nastavimo da nanosimo šampon na celu nosu onda je isušiti krajeve i naelektrisati kosu.

Nakon videa kako je ne treba prati, Odri je objavila i video u kojem demonstrira ispravan način pranja kose pod tušem.

Prvo je uzela i odvaji duge pramenove, pa je potom kosu pre šamponiranja nakvasila toplom vodom. Posle toga je među dlanovima protrlja malu količinu šampona i istu nanela samo na teme. Potom je dobro šamponira samo teme i malo ispod njega.

Ipak, neke dame s kratkim frizurama koje su pogledale snimke pitaju se kako one mogu da izbegnu da im šampon dođe do krajeva kose, na šta je frizerka odgovorila da ne postoji način da ga ne nanesu na celu kosu, ali da je u tom slučaju posebno važno kosu dobro isprati i koristiti dobar balzam.

Komentari (0)
Loading