Za njom muškarci sada PADAJU na kolena, a nekada je OVAKO izgledala: Bila je slomljena, nije mogla ni da HODA od bolova!

Vesti 22.02.2023 10:04 0

Transformacija od ove devojke je i više nego očigledna

Za njom muškarci sada PADAJU na kolena, a nekada je OVAKO izgledala: Bila je slomljena, nije mogla ni da HODA od bolova!

Printscreen/Instagram

Grejsi Bon je stekla je ogromnu popularnost, samo na Instagramu je prati više od 2,5 miliona ljudi. Redovno objavljuje provokativne fotke, a njena zadnjica je atribut koji privlači najviše pažnje. Pojedini smatraju da ima najveću prirodnu zadnjicu na svetu, ali to je teško izmeriti.

 

 

Grejsi važi za jednu od omiljenih devojaka među muškarcima, ipak, situacija se dosta promenila kada je objavila fotografiju koja je nastala pre četiri godine. Grejsi je pokazala kako je nekada izgledala. Bila je gojazna, nosila je naočare i protezu, a onda se upustila u proces mršavljenja.Objasnila je da nije mogla da hoda zbog bolova u kolenima. "Slika levo - 21 godina, slika desno - 25 godina", napisala je u opisu.

 

 

- Volela sam svoje staro telo. I dalje mi mnogi kažu: "Ali da si ga volela, ostala bi takva i ne bi se menjala". Morala sam da se pobrinem za svoje zdravlje, odlučila sam da spasim svoj život. Zamislite da imate 21 godinu i prejake bolove u kolenima. Nisam mogla ni da dišem, ni da hodam. Uvek uradite ono što je najbolje za vas - rekla je Grejsi i dodala:

- To što ste mršavi, ne znači da ste zdravi. To što ste u formi, ne znači da ste superiorniji. Svi imamo svoje vreme, procese i niko ne zna u kakvom je mentalnom ili zdravstvenom stanju osoba sa viškom kilograma. Dakle, ako vidite da neko prolazi kroz težak period zbog svoje kilaže, volite ga jako i shvatite da ne znate kroz šta prolazi. Možda im je ljubav najviše potrebna - , napisala je Grejsi u objavi.

 

Komentari (0)
Loading