Džej Lo ovako krije podbradak: Koristi samo bronzer i korektor, njen trik nas je oduševio

Vesti 13.03.2023 14:30 0

Džej Lo je inspiracija mnogim ženama. Otkrila je svoju bjuti rutinu, koja je idealna za žene u četrdesetim. Otkrila je kako sakriti podbradak, opuštene obraze i nesavršenu ivicu vilice.

Šminka

Foto: AP

Dženifer Lopez, poznata latino diva, mnogim ženama je ideal lepote. Žene širom sveta joj se dive jer uspeva da održi privlačan i mladolik izgled uprkos tome što je u petoj deceniji života.

Dok je neki je kritikuju da je to rezultat "botoksa, filera i plastičnih operacija", drugi ipak ukazuju da i mnoge druge zvezde imaju ista sredstva na raspolaganju pa ne izgledaju ni približno dobro. 

Stručnjaci za estetske zahvate kažu da je Džej Lo sve "radila" na licu s merom i na vreme. Radije se odlučivala na sitne korekcije botoksom i filerima, nego na operacije kojima bi potpuno izmenila lični opis. Uz dobru genetiku i upornu negu latino diva uspeva da održi mladolik izgled. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jennifer Lopez (@jlo)

 

Dženifer ne krije da se služi i šminkerskim trikovima. Voli da suzi svoje široko čelo, a za dobre fotografije je zaslužna i tehnika konturisanja. 

Za to ona koristi tamni bronzer i svetliji korektor, a glavne tačke su joj obrazi i brada. Promenila je način konturisanja jagodica, pa sad više ne stavlja bronzer na samu sredinu obraza već nešto više. To joj daje još mladalačkiji izgled. 

Nikad ne propušta da namaže podbradak da bi dobila "efekat sijalice". Od brade pa sve do kraja vilične kosti, Dženifer nanosi tamni bronzer i zatim pažljivo izblendira ivice. Diva poručuje ženama da se ne boje šminke.  "Lako ćete skinuti višak čistom četkicom, samo pazite da se dobro sjedine boje", kaže Dženi.

 

 

 

Komentari (0)
Loading