Otkrijte prirodni način za uklanjanje TAMNIH krugova ispod očiju: Ovaj tretman svako može da uradi kod kuće

Vesti 26.04.2023 22:30 0

Postoji nekoliko prirodnih načina za smanjenje tamnih krugova ispod očiju

Otkrijte prirodni način za uklanjanje TAMNIH krugova ispod očiju: Ovaj tretman svako može da uradi kod kuće

Shutterstock

Važno je napomenuti da prirodni tretmani mogu biti vrlo učinkoviti, ali morate biti malo duže istrajni kako biste videli rezultate.

Evo tri načina za smanjenje temnih krugova ispod očiju:

Krastavci: Krastavci su uobičajeni sastojak u mnogim kozmetičkim proizvodima jer su prirodni izbjeljivači kože. Iseckajte krastavac na tanke kriške i stavite ih na zatvorene oči. Držite ih 10-15 minuta, a zatim isperite lice hladnom vodom. Ponavljajte ovaj postupak svaki dan.

Maslinovo ulje: Maslinovo ulje je prirodni hidratant i može pomoći u smanjenju vidljivosti tamnih krugova ispod očiju. Uzmite nekoliko kapi ulja na vrhove prstiju i nežno utapkajte ispod očiju pre spavanja. Neka se ulje upije preko noći.

Zeleni čaj: Zeleni čaj sadrži antioksidante koji pomažu u uklanjanju toksina iz tela. Umočite dve vrećice zelenog čaja u šoljicu vruće vode i ostavite da se ohlade. Zatim stavite vrećice čaja na zatvorene oči i držite ih 10-15 minuta.

Ako primetite da se stanje vaših tamnih krugova ispod očiju ne poboljšava, obratite se dermatologu ili drugom stručnjaku za kožu radi daljeg savetovanja.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading