Tri šminkerska trika koja otklanjaju godine: TikTok trend koji je zaludeo žene široms sveta!

Vesti 01.05.2023 15:35 0

Njujorčanka Natali Brajt ima 41 godinu, ali često dobija komentare da izgleda kao da je u dvadesetim, a sada je otkrila i svoje mejkap trikove pomoću kojih postiže mladalački izgled.

Tri šminkerska trika koja otklanjaju godine: TikTok trend koji je zaludeo žene široms sveta!

Printscreen/TikTok

Natali Brajt na društvenoj mreži TikTok pokazala je kako uz pomoć šminke može učiniti da izgleda mnogo mlađe. Nezaobilazni proizvodi u njenoj svakodnevnoj rutini su korektor, bronzer i karmin, a sada je objasnila i na koji način ih koristi.

"Pitate me za moju tajnu i, kao što vidite, bez šminke izgledam kao žena svojih godina. Korektor je vaš najbolji prijatelj", započela je Natali u svom videu.

 

@bynataliebright

products used foundation, concealer and powder - westmore lipliner - charlotte tilbury pillowtalk medium lip tint - rom&nd shade 4 bronzer - maybelline liquid concealer shade cocoa ♬ original sound - Natalie Bright

 

Ona je objasnila da je prvi i ključni korak nanošenje korektora, koji treba da bude za nijansu svetliji od vašeg tena. Tankom četkicom Natali nanosi korektor na podočnjake, sa leve i desne strane nosa, kao i od ivica usana ka bradi, takođe sa obe strane. 

To je tajna kako uz pomoć malo korektora možete izgledati mlađe i uvek sveže. 

 

Komentari (0)
Loading