Ova žena je dokaz da i najbesmislenija haljina može da izgleda BRUTALNO: Glumica oduševila pojavom na crvenom tepihu!

Vesti 10.05.2023 10:15 1

Holivudska glumica Kejt Bekinsejl sinoć se pojavila na premijeri svog novog filma "Fool's Paradise" u Los Anđelesu. Lepa 49-godišnjakinja na crveni tepih stigla je u vrlo neobičnoj kreaciji, dokazavši nam da pripada redu retkih dama koje zaista sjajno izgledaju čak i u onim trenucima kada naprave modni kiks.

Ova žena je dokaz da i najbesmislenija haljina može da izgleda BRUTALNO: Glumica oduševila pojavom na crvenom tepihu!

Profimedia

Kejt Bekinsejl je inača poznata kao kraljica crvenih tepiha, zaista retko pravi greške i uvek bira veoma raskošne i lepe kreacije. No, ovog puta glumica se opredelila za jednostavno, ali ne baš blistavo izdanje. 

Naime, Bekinsejlova je uskočila u belu, dugačku plisiranu haljinu koja jeste veoma glamurozna, ali je njen A kroj vrlo specifičan i problematičan - previše je široka i u nekim trenucima podseća na džak, kako prenosi Žena.rs.

S druge strane, ova toaleta istakla je zanosni dekolte proslavljene glumica, a njeno lepo lice je kao i uvek ostavilo snažan utisak. Ona je kombinaciju zaokružila još samo dijamantskim minđušama i svečanom frizurom, te šminkom.

Podsetimo, mediji ovih dana povezuju Kejt sa njenim kolegom - manje poznatim glumcem Metom Atvoterom; par je zajedno fotografisan u više navrata. 

 

Komentari (1)
Loading
boris
10.05.2023 12:42

Snežana i dva patuljka...