Ceo svet priča o njenoj HALJINI: Voditeljka Evrovizije je privukla najveću pažnju LUDIM stajlingom, komentarišu da izgleda kao "poklon"

Vesti 10.05.2023 20:30 0

Sinoć je održano prvo polufinale Pesme Evrovizije, a sprski predstavnik Luke Black se plasirao u finale

Ceo svet priča o njenoj HALJINI: Voditeljka Evrovizije je privukla najveću pažnju LUDIM stajlingom, komentarišu da izgleda kao "poklon"

Profimedia

Sinoć je održano prvo polufinale Pesme Evrovizije, a srpski predstavnik Luka Black se uspešno plasirao u finale. Iako su brojni učesnici privukli pažnju svojim ekstravagantnim stajlinzima, posebno mesto našla je jedna od voditeljki - Aleša Dikson. Ova TV voditeljka i pevačica, koja je stekla slavu kao članica hip hop grupe Mis-Teek, oduševila je publiku u fantastičnoj pink haljini sa velikom crvenom mašnom u gornjem delu. Aleša je, zajedno sa glumicom Hanom Vadingem i ukrajinskom umetnicom Julijom Saninom, vodila ovogodišnje takmičenje "Pesma Evrovizije" koje se održava u Liverpulu.

Ipak, iza ovog blistavog sjaja krije se i teška životna priča. Rođena je 7. oktobra 1978. godine, a već u četvrtoj godini života doživela je roditeljski razvod, što joj je ostavilo dubok trag. Ali to nije bio kraj njene životne borbe. Uzrast od osme do desete godine provešće posmatrajući zlostavljanje koje njenog majku trpi od strane partnera. Iako je to bilo veoma teško iskustvo, Aleša nikada nije skrivala ove traume, već je iznela javno svoju priču. Iz svega što je prošla, postala je još bolja majka i želi da njenim ćerkama pruži bezbedno okruženje u kojem neće biti izložene nasilju.

Od 2012. godine, Aleša je u ljubavi sa koreografom Azukom Ononjeom, za koga se udala 2017. godine. Danas, njih dvoje imaju dve ćerke i važe za vrlo skladan par. Iako je njena prošlost bila teška, Aleša se izborila i izrasla u jaku i hrabru ženu koja inspiriše druge svojom hrabrošću i otpornošću.

 

Komentari (0)
Loading