MINA UŠETALA U STUDIO SAMO U KOŠULJI Nova devojka Ognjena Amidžića u hit izdanju koje žene obožavaju

Slobodanka Ćorić Vesti 07.06.2023 10:01 0

Čime nas je zaveo ovaj čist i jednostavan komad? Čini se zapravo baš time – svojom čistotom i jednostavnošću

Amidži šou

Printscreen/TV Pink

Ako pored male crne haljine postoji još jedan komad koji svaka žena mora imati u ormaru, onda je to sigurno bela košulja.

Atraktivna voditeljka emisije AmiG šou i nova devojkaOgnjena Amidžića Mina Naumović, iznenadila je gledaoce u poslednjoj emisiji u kojoj je voditeljka Jovana Jeremić premijerno predstavila svoj prvi spot.

Dok su gošće svetlucale u šljokicama, ukrasima na glavi, elegantnim, čipkanim majicama, Mina je ušetala u studio u muškoj, beloj košulji!

Sa njom nikad nećete pogrešiti i pored toga što predstavlja modni klasik – ona je baza i početak svakog stajlinga. Njena popularnost je u poslednje vreme ponovo skočila i možete da je kombinujete uz pantalone, džins, šorceve (da, čak i one sportske) i uvek ćete izgledati fenomenalno. A, u nastavku vam otkrivamo kako ovaj vanvremenski komad nose poznate ličnosti.

Do osamdesetih žene su potpuno prisvojile ovaj komad odeće i od njega napravile izazovan i ženstven odevni predmet. Tako će žena u muškoj košulji, zahvaljujući Kim Basindžer u Devet i po nedelja i Dženifer Grej u Prljavom plesu, postati jedna od najpoželjnijih slika ženske seksualnosti.

I dok su holivudske dive slale poruku da košulja vašeg partnera na vama može biti privlačnija od najizazovnijeg komada iz izloga Viktorija sikret, bela košulja je našla izuzetno široku primenu i u svakodnevnom odevanju. U eri kada je poslovna žena osamdesetih postavljena u novu ulogu na istorijskoj pozornici, druženje s belom košuljom postalo je svakodnevica za većinu žena. Bilo da je nosite uz pantalone, suknju, farmerke, preko kupaćeg kostima, sigurno je par ovih lepotica deo vašeg privatnog vantrendovskog fundusa.

Čime nas je zaveo ovaj čist i jednostavan komad? Čini se zapravo baš time – svojom čistotom i jednostavnošću. Koliko god da vas druga odeća prikriva, bela košulja će zaista pokazati ko ste zapravo vi. Od nje ne možete ništa sakriti. Zato obucite svoju belu košulju, nabacite osmeh i dobru frizuru, i sigurno nećete ostati nezapaženi.

 

Komentari (0)
Loading