Najtraženija frizura FRIZURA leta: Punđa u obliku ovog cveta je apsolutni HIT, evo kako da je napravite

Vesti 07.06.2023 16:44 0

Svestrana zalizana punđa je dobila sofisticiranu verziju sa delikatno umotanim slojevima kose koji izgledaju kao mnoštvo latica.

Punđa

Shutterstock

Na predstavljanju kolekcija za jesen 2023. manekenke su nosile elegantne punđe ruža na revijama brendova Cristian Siriano i Jason Wu.

Da biste napravili ružičastu punđu, najpre treba da kosu operete i osušite. Nakon toga, češljajte kosu i pripremite je za punđu. Možete je isfenirati kako biste postigli ravnu liniju, ili dodati lokne i talase kako biste postigli nešto drugačiji izgled.

Nakon što smo pripremili kosu, punđa se sastavlja. Kosu prvo treba vezati u rep, koji potom podeliti na četiri dela i oblikovati ih u obliku broja 8 i svaki deo pričvrstiti ukosnicama. Za lakšu navigaciju, svaki deo kose može se umotati tankom providnom mrežicom. Nakon što smo oblikovali punđu, ako smo ostavili prednji pramen, sada možemo da je pričvrstimo šnalama od prednjeg dela kose prema složenoj punđi.

Jednom kada se punđa završi, napravite dva do tri kružna pokreta oko glave, a zatim jednom to stavite gumicom za kosu kako biste osigurali. Možete dodati cveće, ukosnice ili druge ukrase za kosu kako biste postigli dodatni efekat.

Ružičasta punđa je prefinjena, ali ipak upadljiva frizura koja će se savršeno složiti sa haljinom u pastelnoj boji ili u kontrastu sa jarko plavim nakitom.

Komentari (0)
Loading