Zbog gole venčanice od 4.000 evra mladu isprozivali gosti: "Došli smo na venčanje da gledamo u tvoj donji veš?"

Vesti 27.06.2023 12:15 0

Poslednjih godina, haljine koje otkrivaju više kože, popularno nazvane "gole" haljine, su postale modni trend koji ne jenjava

mlada

Shutterstock

 

Mlada Laura i njene deveruše postale su meta napada trolova zbog svojih providnih haljina, ali su se javili i oni koji smatraju da žena treba da nosi šta god želi na venčanju, piše Dejli star.

Laura je dobila kritike zbog svoje prozirne čipkane venčanice koja je više otkrivala nego što je pokrivala, dok su trolovi napali i haljine njenih deveruša, tvrdeći da su još gore.

Reč je o haljini do poda, čija je cena skoro 4.000 evra, a toliko je prozirna da definitivno morate da nosite nešto ispod nje ako planirate u njoj da prošetate do oltara.

Dizajner venčanica Oksana Mukha podelila je snimak na svom Instagramu koji je brzo postao viralan. Na snimku se vidi kako deveruše u providnim haljinama zelene boje nane izgledaju divno sa mladom i njenom venčanicom.

Među komentarima se moglo pročitati i lepo i ružno

- Da je ovo moja ćerka, bio bih veoma zabrinut. Ali na kraju krajeva, dan je njenog venčanja. I dalje bih bio zabrinut - prokomentarisao je jedan pratilac.

Neki od komentara bili su: "Onaj ko je ovo dizajnirao nema ukusa. Kad idem na svadbu, ne želim da vidim ženski donji veš",

- Nevestina haljina je lepa, ali zašto je providna? Ovo Trend providnih haljina je odvratan.

Međutim, hejteri nisu poštedeli ni deveruše. "Ne znam šta je gore, deveruše ili mlada",

- Haljine deveruša su veoma čudne, ali haljina mlade je lepa, sviđa mi se",

- Deveruše su gore. Zašto su obučene drugačije nego ostali?", bili su neki od komentara.

Međutim, neki korisnici društvenih mreža stali su na stranu mladih.

- Zašto su svi tako negativni, ovo je njen dan, a ne vaš,

- Ovo je njen dan i ona može da nosi šta hoće! Nije drugačije nego da nosi kupaći kostim u javnosti. Čestitamo! - istakli su.
 

Komentari (0)
Loading