Marame i turbani su must have ovog leta: Ovaj aksesoar će vam za par minuta savršeno stilizovati frizuru

Olja Jelić Vesti 27.06.2023 20:10 0

Leto je mnogima omiljeno godišnje doba. A posebno među ljubiteljima mode, jer baš u ovom periodu godine mogu da pokažu svoju kreativnost i razigranost. Svedoci smo mnogih povratničkih trendova, a trenutno su u fokusu razni dodaci za kosu. I sigurni smo da ćete se oduševiti ovim izborom.

Marama u kosi

Printscreen/Instagram

Razni ukrasi za glavu ne prestaju da se vraćaju u modu, a nakon skranči gumica za kosu, šnala za kosu u obliku leptira, ovog leta ćemo na kosi da koristimo i nešto posebnije detalje za glavu- turbane i marame. Ovi dodaci za kosu nisu ništa novo u modnom svetu, ali ove sezone ponovo dobijaju svežu i moderniju verziju, kako nošenja, tako samih modela.

Raznih boja i uzoraka, turbani i marame praktično su, udobno i efektno rešenje za zaštitu i stilizovanje kose leti sa kojim u trenu možemo da dobijemo odličan izgled.

 

 

Šarmantni i ženstveni u svakom obliku, turbani i marame svakoj kombinaciji daju dozu elegancije i šika, bez obzira na to da li ih nosimo za odlazak na plažu ili šetnju gradom. Takođe, dobar su odabir i za dane kad ne želimo previše da stilizujemo kosu ili jednostavno imamo bad hair day.

Možemo da ih nosimo na više načina, u zavisnosti od dužine i tipa kose, kao i od modela turbana ili marame za kosu koje odaberemo, od minimalističkih do onih posebno efektnih.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alicia Bella (@aliciabellla)

 

 

Uz klasične jednobojne modele ili one šarenog uzorka s raznim motivima, turbani ove godine dolaze i s ultra popularnim dodatkom, trodimenzionalnih cvetova, koji na odevnim komadima i modnim dodacima vladaju od početka proleća.

 

Komentari (0)
Loading