Moćno i efektno: Ajlajneri u boji i geometrijski oblici na očima su glavni bjuti trend ovog leta

Olja Jelić Vesti 29.06.2023 12:25 0

Ovog leta u trendu su ajlajneri u boji

Ajlajner

Printscreen/Instagram

Tokom leta, ako nosite mejkap za oči, najmodernija stvar za nošenje je olovka za oči ili ajlajner. Pored toga, proizvodi za povlačenje očiju su već vodootporni, tako da se neće istopiti čak ni pod uticajem jake toplote.

 

 

Da bi se postigao moderan efekat, nije potrebno upariti senku sa ajlajnerom, niti naglašavati usne. Najbolja stvar je da zaista nema pravila.

Klasična linija crnog mastila sa krilom na kraju nikada ne izlazi iz mode, ali ako neko izabere ovo ovog leta, trendi je da je nosi u šarenoj verziji.

 

 

Pored geometrijskih linija, ove sezone veliki hit je i dvostruka linija mastila koja prati oči odozgo i odozdo. Ali debela linija mastila ala „Amy Winehouse“ ili Twiggy duboko zakrivljeni delovi takođe imaju sjajan efekat.

 

 

Moderan je i beo ajlajner, koji je neobičan, ali oku daje poseban izgled. Definitivno je izbor za one žene koje su sklone eksperimentisanju sa šminkom. 

 

 

Šta god da izaberete, da li klasičnu crnu varijantu ili eksperimentišete sa ajlajnerom u boji nećete pogrešiti i bićete primećene. 

Komentari (0)
Loading