Margo Robi, džaba se trudiš: Klaudija Šifer je pre 27 godina bila originalna Barbi lutka, fotke su dokaz da nijedna ne može da joj priđe

Vesti 06.07.2023 11:46 0

Čuvena manekenka Klaudija Šifer je davne 1996.godine objasnila kako se zapravo nosi barbi stil

klaudija šifer

Profimedia

Barbi manija je zahvatila svet, a talentovana glumica Margo Robi, koja je uzbuđenje izazvala svojom ulogom ikonične lutke u dugoočekivanom filmu, postala je istinska modna ikona današnjice. Međutim, davne 1996. godine, slavna manekenka Klaudija Šifer je već tada otkrila tajne nošenja barbi stila, ostavljajući neizbrisiv trag u modnom svetu.

Nedavno je na svojem Instagram profilu podelila fotografiju na kojoj je sa koleginicom Sindi Kravford. Obe su nosile remek-delo modnog brenda "Šanel", potpisano genijalnim dizajnerom Karlom Lagerfeldom, iz kolekcije za proleće/leto 1996. godine. Time je Klaudija podsetila svoje obožavaoce da samo jedna osoba može zaista izneti barbi stil na neponovljiv način.

Reakcije oduševljenih fanova bile su neminovne, a svoje mišljenje su izrazili i kroz komentare. "Ti si naša vlastita Barbi", "Bez obzira koliko volim Margo, ti si i ostaješ prva i najbolja", "Njen stilista samo kopira Klaudijinu genijalnost"... Ove izjave su samo neki od odjeka koji je Klaudija izazvala svojom neverovatnom pojavom i umećem nošenja barbi stila još pre mnogo godina.

Klaudijin uticaj na modnu industriju je neosporni testament njene elegancije i besprekornog ukusa. Ona je postavila visoke standarde kada je u pitanju savladavanje barbi stila, ističući suptilnu ravnotežu između ženstvenosti, sofisticiranosti i neodoljive igre sa modnim elementima. Kroz svaku kreaciju, Klaudija je odisala samopouzdanjem i harizmom, ostavljajući neizbrisiv pečat u svetu mode.

Danas, dok svet divlja zbog Margo Robi i njenog tumačenja slavne lutke, ne smemo zaboraviti da je Klaudija Šifer bila prva koja je uspela da izrazi istinski duh barbi stila. Njena ikonična fotografija sa Sindi Kravford ostaje podsjetnik na njenu neprolaznu moć da očara modni svet i ostavi trag koji će se pamtitii uvek.

 

Komentari (0)
Loading