Jelena Đoković i Bela Hadid nose isti ranac: Košta 5.000 evra i svi ga žele zbog jednog detalja

Marina Đurđević Vesti 10.07.2023 12:55 0

Lepša polovina našeg popularnog tenisera bila je ležerno obučena. Na sebi je imala svetle farmerke, običnu belu majicu, ali je njen ranac privukao posebnu pažnju. Naime radi se o rancu iza koga stoji potpis svetskog brenda Chanel za koji je morala da izdvoji preko 5.000 evra.

Jelena i Bela

Profimedia

Jelena Đoković je pozirala fotografima u svojoj ležernoj kombinaciji ali ovaj detalj im je posebno privukao pažnju.

Kako bi podržala svog supruga na tribinama, Jelena Đoković je sa decom doputovala u London.Ona mu je oduvek bila najveća podrška, a sada je uslikana u Londonu kada je Novak išao na trening.

Lepša polovina našeg popularnog tenisera bila je ležerno obučena. Na sebi je imala svetle farmerke, običnu belu majicu, ali je njen ranac privukao posebnu pažnju. Naime radi se o rancu iza koga stoji potpis svetskog brenda Chanel za koji je morala da izdvoji preko 5.000 evra. Bez trunke šminke i sa naočarama na licu je nasmejano pozirala fotoreporterima. 

 

 

 

Najtraženija manekenka današnjice Bela Hadid je takođe jedna od vlasnica ovog luksuznog aksesoara.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BHL (@bellahadidlatest)

 

Od iznosa honorara koji dobija za angažmane može da vam se zavrti u glavi pa ni ne čudi što sebi može da priušti papreno skupe krpice, a uz nju uvek ide epitet najzgodnije i najlepše žene.

Komentari (0)
Loading