Influenserke poludele za ovim trendom: "Glazirane oči" zaludele bjuti svet

Olja Jelić Vesti 23.07.2023 09:00 0

Najnoviji trend šminkanja primećen je na društvenim mrežama: "glazirane oči". I izgleda fantastično.

Šminka

Printscreen/Instagram

Novi mejkap trend ispirisale su krofne. Ovo tipično američko pecivo sa sjajnom završnom obradom inspiriše trenutne trendove lepote. Nakon glaziranih noktiju i glazirane kože, na red su došle i oči. .

Upravo u letnjem trendu, zastakljene oči imaju hiljade pratilaca na društvenim mrežama. Na TikToku broji više od milion pregleda.

 

 

Samo opušteno, ne morate biti profesionalni šminker da biste savladali ovaj izgled. Samo treba da imate na raspolaganju prave proizvode: sjaj i kremu ili biserno ili svetlucavi tečni sjaj.

Za ovaj mejkap, priprema je ključna da bi se šminka dobro držala. Pošto je u pitanju biserna šminka, prethodno se nanosi prajmer kako bi pigmenti senke  lakše prijanjali. Sada je cilj da se dobije čuveni efekat sjaja koji je toliko tražen. Za ovo radije koristimo tečne ili kremaste senke za oči sastavljene od malih šljokica sa zlatnom, srebrnom ili čak ružičastom zlatnom završnom obradom za originalan izgled.

 

@daniellemarcan these @maccosmetics squirt 3D plumping glosses are so cool. love all the colours. did you like the green or the black more? #makeup #beauty ♬ original sound - DANIELLE

 

U zavisnosti od željenog efekta, kažiprstom se nanosi jedan ili više slojeva. Nanošenjem senki na prst obezbeđujemo intenzivniji završetak.

Za one odvažnije koji žele oči koje sijaju kao hiljadu lampica, predlažemo providni sjaj koji se nanosi ravnom četkicom na gornji kapak. Možete naneti samo sjaj ili dodati i malo šljokica. 

 

 

Komentari (0)
Loading