Frizura koja je osvojila internet: Evo kako da brzo i lako napravite savršenu punđu

Marina Đurđević Vesti 24.07.2023 13:45 0

Kako da u par koraka napraviš hit punđu koja je osvojila internet

punđa

Shutterstock

Punđa je frizura za svaki dan ili posebne prilike. 

Kad su temperature velike, često ne znamo šta bismo sa kosom jer običan rep zvuči pomalo monotono. Ako nemate ideja, možda vas inspiriše punđa koja je osvojila internet i postala pravi viralni hit. Nisku, pomalo razbarušenu punđu viđamo na društvenim mrežama, a idealna je, ne samo za svaki dan, nego i za neke svečanije i posebnije prilike.

 

 

Najveća prednost ove punđe je ta što je gotova za svega dva minuta, nakon što se malo ispraksuje, a stvara šik utisak. Ako želite da joj dodate dozu glamura, uvek je možete upotpuniti efektnim ukosnicama ili maramom, a takvi su dodaci kao stvoreni za elegantne prilike.

 

 

Punđa se pravi tako da se kosa podeli na dva dela  od jednog se napravi punđa, a ostatak kose se omota oko punđe i priveže kako bi izgledalo poput gumice za kosu. Možda na prvu zvuči komplikovano, ali zapravo je super to koliko su koraci za pravljenje frizure u praksi zapravo jednostavno, piše diva.hr.

 

 

Frizerka i stilistkinja kose Ema Čen na svom Instagramu je podielila ceo proces pravljenja frizure, a za Glamour je rekla da je najvažniji korak  priprema. Kosa mora biti dobre teksture jer se onda znatno lakše stilizuje. Za teksturu možete koristiti sprej s morskom solju ili šampon za suvo pranje kose.

 

 

Komentari (0)
Loading