Zlatne alke na dekolteu i prorezi na struku: Kupaći Marije Karan kao najprovokativniji model ovog leta

Olja Jelić Vesti 27.07.2023 13:35 0

Glumica Marija Karan trenutno je na letovanju, odakle objavljuje fotografije i snimke kojima pokazuje kako se provodi na primorju tokom vrelih dana.

Marija Karan

Printscreen/Instagram

Marija Karan trenutno uživa na letovanju pa  objavila set fotografija s broda, a posebnu pažnju privukao njen neobičan kupaći kostim.

Glumica je obukla neobičan jednodelni kupaći kostim s izrezima na stomaku i tri reda bretela, koje su povezane zlatnim alkama na dekolteu, te tako privukla pažnju ovom neobičnom odevnom kombinacijom.

Marija Karan

Printscreen/Instagram

 

Ovim je još jendom pokazala da voli neobične modne kombinacije, a takve su i njene naočare za sunce.

Inače, uprkos tome što privatni život krije od javnosti, u javnost s vremena na vreme isplivaju detalji iz glumičinog privatnog života. Tako je nedavno objavljeno da je Marija Karan u vezi sa crnogorskim biznismenom Markom Gvozdenovićem, koji je inače sin tamošnjeg političara, Branimira Gvozdenovića.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marija Karan (@marakaran)

 

 

Ova veza usledila je nakon burnog perioda, odnosno incidenta koji se prošle godine dogodio s njenim tadašnjim partnerom, Vladanom Balabaom.

Tada su navodno slučajni prolaznici pozvali policiju kada su u Francuskoj ulici na krovu automobila "porše" videli Mariju Karan. Kada je patrola stigla, u pomenutom automobilu je na mestu suvozača bila glumica, dok je njen tadašnji partner bio pored nje za volanom.

Tada su primetili da žena ima posekotinu na butini i kolenu, a da je Balban vidno alkoholisan.

Glumica je objasnila da je sa svojim dečkom bila u obližnjem restoranu, ali su ga zbog svađe napustili i krenuli ka garaži u Dositejevoj ulici. Raspravljali su se niz ulicu, da bi je on u jednom trenutku otvorenom šakom udario u predelu lica.

Komentari (0)
Loading