Hejli Biber diktira trendove u bjuti industriji: Jagoda mejkap trik sa kojim lice deluje odmorno i sveže

Olja Jelić Vesti 11.08.2023 16:25 0

Hejli Biber diktira bjuti trendove. Nedavno je na svom TikTok i Instagram profilu objavila rutinu za svoj jagoda mejkap.

Hejli Biber

Printscreen/Instagram

Hejli Biber diktira bjuti trendove. Nedavno je na svom TikTok i Instagram profilu objavila rutinu za svoj jagoda mejkap.  A svoj post je nazvala Strawberry girl summer. 

Strawberry look – korak po korak

Hidratna krema je prvi korak i podloga u svakoj mejkap rutini. Tako je Hejli počela sa peptidnom tečnošću i njenim omiljenim mlekom za lice. Nakon toga je pripremila svoje obrve tako što ih je začešljala na gore, kako bi dobile prirodan i baršunast izgled.  Kremasti bronzer je bio naredni korak, gde je posebno naglasila da ga treba naneti i na čelo. Nakon toga je dodala malo korektora i izbendala. Pomešala je dva rumenila, ali svakako savet je da odaberete rumenilo čija nijasna odgovara vašem tipu kože. Kako vidimo, ostala je verna i svojim prethodnim trikovima, a to je da je nekada najbolje da proizvode nanesete samo rukom. Pa je tako i nanela dva pomešana kremasta rumenila. Dodala je hajlajter u boji breskve, a zatim se vratila na bronzer koji je stavila na kapke.

 

@haileybieber

Everday Strawberry Makeup 🍓💋 ♬ Echos in My Mind (Lofi) - Muspace Lofi

 

Time je završila sa bazom i  poznatim mejkap koracima, i zatim prešla na svima najzanimljiviji deo. Ili barem tako mislimo, jer smo mi sa nestrpljenjem čekali taj najbitniji korak koji vodi do jagoda mejkap trika. Olovkom za oči je iscrtala pege na na pojedinim delovima obraza i nosa, ali tako da deluju prirodno i diskretno. Zatim je prešla na ajlajner i maskaru. Finiširala je time što je usta  iscrtala olovkom, nakon čega ih je istim miksom kremastih rumenila popunila i izbendala. I za kraj malo sjaja za usne.

 

 

Na svom Instagram profilu je podelila finalni rezultat, a mi smo odmah zaljubili.

 

Komentari (0)
Loading