Ovaj model torbe biće ultimativni hit ove jeseni: Sve ljubiteljke mode je već imaju u svojoj kolekciji

Olja Jelić Vesti 26.08.2023 12:00 0

Ovaj model torbe čest je deo autfita trendseterki koje vole estetiku tihog luksuza.

Torba

Printscreen/Instagram

Trend posedovanja dizajnerske torbe je u poslednje vreme nezaobilazna tema. 

Poznato je kako određene luksuzne modne kuće rasprodaju gotovo svaku torbu koju izdaju, što neke od modela svrstava u kategoriju najpoželjnijih. Jedan od razloga sve snažnijeg rasta tržišta luksuznih torbica, pri čemu sve veći deo kolača uzima i tržište vintage odnosno secondhand luksuznih predmeta, zasigurno je rastuća potrošačka moć generacije Z koja kupovinu luksuznih torbi smatra i odličnom investicijom.

Zato je posebno zanimljivo videti kako pojedini brendovi i modeli torbi privlače sve više pažnje na velikom globalnom tržištu luksuza, a posebno je velika popularnost kategorije odnosno trenda "tihog luksuza".

 

U toj kategoriji posebno se ističe brend "The Row" i "Half Moon"model torbice. Ovaj model se opisuje kao onaj koji svojom formom savršeno pristaje na vašem ramenu.

Status luksuznog predmeta potvrđuje i materijal od kojeg je torba izrađena - vrhunska koža izvana ali i iznutra, a sve bez vidljivih logo oznaka.

 

 

Torba je oličenje definicije brenda The Row koji su 2006. pokrenule slavne sestre Mary-Kate i Ashley Olsen, a koja se temelji na vrhunskom kvalitetu i prigušenoj estetici, modelima minimalističke garderobe koju obožavaju brojne slavne it devojke poput Kendal Džener, Hejli Biber i Sofije Riči.

 

Komentari (0)
Loading