Novosadska Barbika iznova oduševljava: Roze haljina koja sakriva nedostatke Nataši Bekvalac stoji kao salivena

Olja Jelić Vesti 05.09.2023 21:13 0

Roze je definitivno boja koja najbolje pristaje lepoj Novosađanki

Nataša Bekvalac

Printscreen/Instagram

Pevačica Nataša Bekvalac godinama slovi za jednu od najlepših i najzgodnijih pevačica na domaćoj javnoj sceni. Lepa Novosađanka se trudi da uvek izgleda sjajno, a čini se da je roze boja koja najbolje pristaje njenom tenu, ali i njenom karakteru. 

I dok se druge dame trude da menjaju svoj izgled, pa često u tome znaju i da preteraju, lepa Nata je zadovoljna svojim fizičkim izgledom, pa retko kada imamo priliku da čitamo o njenim transformacijama.

A zašto bi ih i praktikovala kada je veoma lepa, negovana i zgodna. Nata često sa pratiocima na društvenim mrežama deli fotografije koje veoma brzo postanu viralne i komentarisane, a nedavno je na svom storiju podelila video u prelepoj roze haljini, koja joj je stajala kao salivena.

Maksi haljina sa plisiranim donjim delom i naborima u predelu stomaka idealna je za one žene koje žele da se osećaju opušteno i da ne razmišljaju o tome da li će im se možda videti neke nepravilnosti u predelu stomaka ili bokova. 

Njoj trikovi nisu potrebni da bi izgledala savršeno, ali je svakako  odlična inspiracija za sve one kojima je to potrebno. 

 

Komentari (0)
Loading