Ovo je greška koju mlade najčešće prave! Istraživali smo kako izdominirati na svadbi tako da se o vašoj haljini dugo priča

Jana Milanović Vesti 06.09.2023 13:48 0

Rana jesen je i dalje najpoželjnija sezona venčanja sa romantičnom atmosferom koju donosi njen sjaj.

Venčanice

Shutterstock

Zahvaljujući fotografijama sa venčanja koje vidimo na društvenim mrežama skoro svakog vikenda, jedno od najvećih pitanja koje nam pada na pamet je kako mlade danas biraju venčanice i ko im u tome pomaže? 

Istraživali smo koji su to novi trendovi i za koje haljine se mlade najčešće odlučuju danas.

Minimalistika 

Primećujemo da je era minimalistike ponovo vraćena. Beli i krem tonovi u kombinaciji sa satenom su idealan izbor ako želite da odate izgled otmene i nežne mlade. 

 

 

Snažno odelo

Odelo koje zaslepljuje oštrim linijama ramena može biti elegantan i snažan izbor. Sakoi u kombinaciji sa dugim suknjama ili strukiranim pantalonama donose moćnu interpretaciju venčanice.

 

 

Balon suknje

Činjenica da su lepršave i balon suknje ušle u naš svakodnevni život, povećala je potražnju za velikim haljinama u izboru venčanica. Želja da budete maksimalista je sasvim razumljiva. Granice kreativnosti se mogu pomeriti i mnogo različitih tkanina se može koristiti u jednoj silueti. 

 

 

Mini suknja

Prilagođavanje kratke suknje venčanici može izgledati moderno i sa stilom. Idealan su izbor, posebno u kombinaciji sa rukavicama. Iz njih izbija glamur i elegancija. 

 

 

 

Komentari (0)
Loading