Pobedničke kombinacije zvezde serije "Euforija": Ovako Sidni Svini ostavlja fanove bez daha, njenih 6 autfita su boli glava!

Vesti 05.10.2023 11:55 0

Sidni Svini je nova modna "it girl"...

Sidni Svini

Collin Xavier/Image Press Agency ABACA / Abaca Press / Profimedia

Sidni Svini je osoba koju treba posmatrati ne samo kada su u pitanju njene glumačke sposobnosti, već i njen stil. Možda ćete prepoznati glumicu iz HBO-ovih hit serija „Euforija“ ili „Beli lotos“, gde njeni likovi nose odeću koja definiše ličnost, i to je nešto što joj je zajedničko sa njima.

Ova 25-godišnja zvezda brzo je stekla ime u Holivudu, radeći sa stilistkinjom Moli Dikson na njenom glamuroznom crvenom tepihu i sarađujući sa brendovima kao što su Frankies Bikinis, Miu Miu i Dikies kako bi lansirali kolekcije koje su zaludele fanove, prenosi PopSugar.

Jedno je sigurno- Svini je poznata po zavodljivom i dubokom dekolteu; haljinama koje otkrivaju kožu i imaju providne detalje; ili opuštenom otkrivanju trbušnjaka dok hoda ulicom. Neki od njenih najupečatljivijih kombinacija do sada uključuju šljokičavu Miu Miu suknju niskog struka koju je nosila na dodeli MTV filmskih i TV nagrada 2022., metalni oklop LaKjuan Smita koji je nosila na dodeli GQ nagrada za muškarca godine 2022., i crvenu Miu Miu haljinu prekrivenu kristalima u stilu Džesike Rebit koju je odabrala za 73. Međunarodni filmski festival u Berlinu.

Sidni Svini

Christophe Aubert via Bestimage / Bestimage / Profimedia

 

Svini je do sada prisustvovala na dvema Met Galama, radeći sa Tori Burch na mini haljini sa dugim korsetom sa odvojivim vozom, a godinu dana kasnije na ukrašenoj goloj haljini sirene sa mašnama u ateljeu Miu Miu. U Kanu je pomogla da se pokrene trend haljina sa vidljivim grudnjacima u višeslojnom Miu Miu slip-u koji je impresionirao svojom senzualnošću bez napora.

Glumica je takođe impresionirala fanove na proslavi svog 26. rođendana na temu mature iz 80-ih u Seri na Vine-u u Los Anđelesu, noseći ružičastu haljinu sa pufnastim rukavima u obliku ruža i raskošnim donjim delom.

 

 

U nastavku pogledajte neka od najsjajnijih izdanja prelepe Sidni Svini:

1. Sidni Svini na Ibizi
 

 

 

2. Sidni Svini u Miu Miu kombinaciji
 

 

 

3. Sidni Svini u Italiji
 

 

 

4. Sidni Svini u zgradi Tvitera u Njujorku

 

 

 

5. Sidni Svini u Parizu
 

 

 

6. Sidni Svini na snimanju spota
 

 

 


Koja se kombinacija vama najviše dopala? Ostavite broj u komentarima.

 

Bonus video:

 

@najzena.rs Pitali smo ovu mladu damu odakle je njen bajkoviti autfit 🤩 #najzena #moda #autfit #outfit #fypシ ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading