Ova frizura je totalni jesenji hit: Lako se šiša, još lakše održava, a nose je najlepše žene na svetu

Anđela Jovanović Vesti 06.10.2023 20:21 0

S dolaskom nove sezone dolaze i novi trendovi frizura. Uz jesenje raspoloženje u zraku, hladniji meseci idealno su vreme za eksperimentisanje s novom frizurom ili bojom kose.

frizura

Printscreen/Instagram

Ove sezone sve je u prihvatanju individualnosti i slavljenju prirodnih tekstura. Bogati, topli tonovi inspirisani jesenjim temama dominiraju paletom boja, dodajući dubinu i dimenziju svakoj frizuri. Talasi i punđe bez puno truda održavaju svoj šarm, odišući dozom ležernosti, ali i sofisticiranosti. Izrazito dugi konjski repovi hrabro se vraćaju, ukrašeni delikatnim dodacima poput mašni i traka.

I dok su dizajneri širom Londona, Pariza, Milana i Njujorka postavljali trendove za proleće/leto 2024. tokom Nedelje mode, jedna frizura bila je apsolutno svuda, a to je "Cowgirl cut" koji postaje novi jesenji trend.

Možda ste čuli za "kaubojsku bakarnu" boju kose koja je postala trend, ali koja je tačno frizura sad u pitanju? "Cowgirl cut" trend uokviruje lice s puno isprekidanih slojeva koji pružaju dinamičnost, ali takođe ne zahteva mnogo održavanja ako nemate puno vremena za pravljenje frizure.

Ovo šišanje je jednostavno, bez puno problema, pomalo grubo i nesavršeno, a vrlo zahvalno. Ako vam nedostaje inspiracije, zvezde poput Alekse Čang i Suki Vaterhaus savršen su primer kako se ovakva frizura može stilizovati.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HERSHESONS (@hershesons)

 

 

Za stiliziovanje preporučujemo da utrljate penu za kosu pre češljanja kako bi ovoj frizuri, koja ne zahteva puno truda oko održavanja, dodala dodatni volumen, teksturu i čvrstinu.

 

Komentari (0)
Loading